Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Új Focal Aria 926 eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6181
Új Focal Aria 926 eladó
A hangfalak elkeltek, köszönöm szépen.
Üdv
Akkor kérlek:
Köszi
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Új Focal Aria 926 eladó
A hangfalak elkeltek, köszönöm szépen.
Üdv
- ascorbicum
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 1
Új Focal Aria 926 eladó
Sziasztok,
Eladó a képeken látható új, 3 órát használt Focal Aria 926 dió színű front hangfalpár. A hangfalakat 2017. május 31-én vettem. Minden papírja és doboza megvan, a számlát is odaadom. A forgalmazótól 1 év garanciát kaptam, de regisztráltam a terméket a focal.com-on és küldtek egy emailt, hogy 2 év a garancia.
Irányár : 499 000 Ft.
Komolyabb érdeklődő esetében lehetőség van 2-3 részletben történő fizetésre egy szerződéskötés után.
Előzetes egyeztetés után megtekinthető Budapesten.
Üdv.
Focal1.JPGFocal2.JPG
Írtam privát üzenetben.
Új Focal Aria 926 eladó
Sziasztok,
Eladó a képeken látható új, 3 órát használt Focal Aria 926 dió színű front hangfalpár. A hangfalakat 2017. május 31-én vettem. Minden papírja és doboza megvan, a számlát is odaadom. A forgalmazótól 1 év garanciát kaptam, de regisztráltam a terméket a focal.com-on és küldtek egy emailt, hogy 2 év a garancia.
Irányár : 499 000 Ft.
Komolyabb érdeklődő esetében lehetőség van 2-3 részletben történő fizetésre egy szerződéskötés után.
Előzetes egyeztetés után megtekinthető Budapesten.
Üdv.