Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy MX3
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 68
Tannoy MX3
Elkelt !
Tannoy MX3
Írtam
Ja bocsi nem neked :
Tannoy MX3
Helló :-) Nos a homokot kiszedni sokkal nehezebb lenne mint beleönteni (egy kis tölcsérrel csináltam), mert egy kis lyuk van csak erre a célra amit gumi dugó zár le.
Viszont, ha gondolod szívesen segítek neked felvinni.
Írtam
Tannoy MX3
Szia.Szerintem vedd meg homokostul.Hidd el megéri.Pár éve adtam el,de nagyon sokáig jó szolgálatot tett.A homoktól testesebb lesz,szebb,több méllyel.Én a negyedikről igaz lefelé cipeltem.
Írtam
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Helló :-) Nos a homokot kiszedni sokkal nehezebb lenne mint beleönteni (egy kis tölcsérrel csináltam), mert egy kis lyuk van csak erre a célra amit gumi dugó zár le.
Viszont, ha gondolod szívesen segítek neked felvinni.
Tannoy MX3
Szia.Szerintem vedd meg homokostul.Hidd el megéri.Pár éve adtam el,de nagyon sokáig jó szolgálatot tett.A homoktól testesebb lesz,szebb,több méllyel.Én a negyedikről igaz lefelé cipeltem.
A homokot külön is fel lehet vinni. Nem mondtam, hogy nem használnám, de cipekedni sem akarnék feleslegesen.
Tannoy MX3
Tannoy MX3
Az összest nem kéne. Magukban elég könnyű jószágok.
Nem azért, hanem mert fel kéne vinni a negyedikre, lift nélkül
Tannoy MX3
Ki tudod szedni belőle a homokot? Mert akkor megveszem.
Az összest nem kéne. Magukban elég könnyű jószágok.
Tannoy MX3
Ki tudod szedni belőle a homokot? Mert akkor megveszem.
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Igen, még megvan
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Jég feloldva, sajnos fuvart nem sikerült intézni. Szóval vigyétek... A páros kb. 70 kg
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Jegelve Screamy fórumtársnak.
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Eredeti 12 oldalas Tannoy manual az MX sorozathoz pontos adatokkal és sok hasznos infóval:
tannoy mx.pdf
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Íme a saját képek:
Tannoy MX3
Hát nem diszkós dobozok, pince mélyei nincsenek, viszont akusztikus zenére egész jók, énekhangot nagyon szeretik. Kis dobozok, akik eredetileg hely miatt állványosban gondolkodtak, ez is jó lehet.
(nekem pontosabban MX3-m volt, nagyon hasonló)
Nem beszéltünk össze, egyszerre írtuk a mondókánkat...
Tannoy MX3
...............
Milyen hang jellemzi ezeket a dobozokat, milyen stílus áll jól nekik?
..............
Hát nem diszkós dobozok, pince mélyei nincsenek, viszont akusztikus zenére egész jók, énekhangot nagyon szeretik. Kis dobozok, akik eredetileg hely miatt állványosban gondolkodtak, ez is jó lehet.
(nekem pontosabban MX3-m volt, nagyon hasonló)
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Üdv! Ha volt már ilyen olcsóbb tannoy-od akkor azt mondanám, ezek nagyon hasonlók. Ugyanakkor az MX sorozat szélesebb frekvenciaátvitellel és dögösebb hanggal rendelkezik mint az M sorozat. Magasabbra és mélyebbre megy, és különösen a homokkal töltés után egy plusz megfogottságot kapott a mély. Összességében jóval árkategóriáján felül teljesít, amint ezt a tannoy budget modelljeitől megszoktuk. Hogy milyen műfaj áll jól neki ? Szerintem kitűnő mindenes, hallgattam metállal is és kitűnő, de ének+gitár vagy zongora, vonósnégyes is nagyon zeneien és felhangokban igen gazdagon jelenik meg. Tannoy hang, na... :-)
Tannoy MX3
Hello!
Milyen hang jellemzi ezeket a dobozokat, milyen stílus áll jól nekik?
Várjuk a saját képeket!
Erősítő: Arcam P85+Arcam A85
Hangfal: Wilson Benesch ARC
Forrás, DAC: Bluesound Node => TIDAL
Phono: Project Debut Carbon Esprit
Kábelek: Xindak, Fapaci, Van Damme
Hangfal: Wilson Benesch ARC
Forrás, DAC: Bluesound Node => TIDAL
Phono: Project Debut Carbon Esprit
Kábelek: Xindak, Fapaci, Van Damme
Tannoy MX3
Írtam privit.
- the_real_mayan
- Kezdő Fórumlakó
Tannoy MX3
Tannoy MX3 páros szép állapotban érdekel valakit ? Csak személyes átvétel jöhet szóba mert fel van töltve a homokkamrája jó minőségű kvarchomokkal, így Kb. 30-35 kg /db. A tüskéi is megvannak, az előlapok világos szürkék és hibátlanok. Debrecen belvárosában van. Az ára 50 eFt lenne. Saját kép délután, de így néz ki: