Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W 703 Audiophile hangsugárzók, gyűjtői darabok
Hány éves a hangfalpár?
10 éves.
Hány éves a hangfalpár?
Nálam 10 év után kerültek a 802D-k mögé a házimoziban, de bátran leírhatom, egyáltalán nem kell pironkodniuk még ott sem. Ahogy egyre jobb erősítőim lettek, annál szebben szóltak. Bátran ajánlom bárkinek, én meg nem válnék tőlük!
A legjobb darab volt a palettán bowerèknèl ár/èrtèkben.
Mondom ezt úgy hogy volt alkalmam sok darabhoz.
Csak szerènyen merem leírni nèmi finomítással(ami nem olyan nèmi) jobb hang hozható ki mint a 803ból.
Nekem a legszimpatikusabb doboza volt a bowertől.
Pedig jobb!!! Volt 804 es 803 dobozom is, + legalabb 3 par 703! Tehat sajat tapasztalat megvan. A felhaszanlok tobbsege is ezen a velemenyen van, rengeteg forumon, tesztben leirtak.
Véleményem szerint, a 703-as a magas és a közép tartományban ugyan olyan részletező és precíz, mint a N804, de a 703-ban több mély van. Ezért írtam korábban, hogy legjobban a N803-hoz áll közel szerintem. (Csak halkan megjegyezném, hogy a 703-as nem egy válogatós típus zene terén, igazi mindenevő.)
Jó hangfal, szép hangfal, kategóriáján belül. De azért a 804-nél nem jobb! A Bowers sem ellensége saját magának!!
Pedig jobb!!! Volt 804 es 803 dobozom is, + legalabb 3 par 703! Tehat sajat tapasztalat megvan. A felhaszanlok tobbsege is ezen a velemenyen van, rengeteg forumon, tesztben leirtak.
Idézet: "A különbség csak a hajlított dobozon nyilvánul meg" Hát ezt is rosszul tudod !!!
Nézz utána....... alapvetően más hangszóró készlet. Evvel én is befejeztem.
Megint belemagyarázod a hülyeségedet...
Soha nem állítottam, hogy ugyan az a hangszóró készlete. De forgalmazásuk idején mind a két szériában jelen volt a Nautilius rendszerű magassugárzó, az FST Kevlár középsugárzó, Papír-Kevlár mélysugárzó és a FlowPort reflexcső, illetve a Matrix rendszerű kabinet merevítés.
Amúgy kösz a (felesleges) folyamatos Up-olást, de megtennéd, hogy csak 3-4 naponta csinálod, csak hogy más hirdetések is érvényesüljenek!
Idézet: "A különbség csak a hajlított dobozon nyilvánul meg" Hát ezt is rosszul tudod !!!
Nézz utána....... alapvetően más hangszóró készlet. Evvel én is befejeztem.
Jól mondod:, közel állt !! De nem érte el. Ezért is irtam, hogy jó hangfal. De nem a 800-as kategória.
A különbség csak a hajlított dobozon nyilvánul meg.
Részemről zárom a témát. Szerintem ezt nem a hirdetésben kellene tovább folytatnod, van erre egy külön topik is, ajánlom figyelmedbe!
Jól mondod:, közel állt !! De nem érte el. Ezért is irtam, hogy jó hangfal. De nem a 800-as kategória.
Jó hangfal, szép hangfal, kategóriáján belül. De azért a 804-nél nem jobb! A Bowers sem ellensége saját magának!!
Pont a hivatalos magyarországi forgalmazó mondta, hogy a 700 széria gyártását azért szüntették meg, mert már túl közel állt hangzásban a Nautilius 800 szériához, viszont jelentősen olcsóbban...
Nemrég adtam el Én is egy ilyen hangfal párat. Nagyon-nagyon jó dobozok. Pl a 804s Nautilus-nál jóval jobb minden tekintetben.
Up a portékának!
Véleményem szerint a hangja a Nautilus 803-hoz áll közel.
Nemrég adtam el Én is egy ilyen hangfal párat. Nagyon-nagyon jó dobozok. Pl a 804s Nautilus-nál jóval jobb minden tekintetben.
Up a portékának!
Azannyátdeszépek!
Köszi, és a hangjuk is kellemes, hosszan hallgatható.
Azannyátdeszépek!
Még néhány kép:
Eladó egy pár makulátlan állapotú B&W 703 Audiophile hangsugárzó, gyűjtői darabok. (CHERRYWOOD)
Letét ellenében saját rendszerben is kipróbálható, egy hét visszavásárlási garanciával.
(Igény esetén a szállításban tudok segíteni, a fuvardíj ellenében. A fuvardíjat előre utalással kérném rendezni, jelezve a vételi szándék komolyságát. A hangsugárzók árát ráér egy összegben kifizetni személyesen, átvételkor.)
Technical Features: Free-mounted Nautilus™ tweeter
Kevlar® brand fibre cone FSTTM midrange
Paper/Kevlar® cone bass
Flowport
Description: 3-way vented-box system
Drive units: 1x ø25mm (1 in) alloy dome high-frequency
1x ø160mm (6.5 in) woven Kevlar® cone FST™ midrange
2x ø165mm (6.5 in) Paper/Kevlar® cone bass
Frequency range: -6dB at 30Hz and 50kHz
Frequency response: 38Hz – 25kHz ±3dB on reference axis
Dispersion: Within 2dB of reference response
Horizontal: over 40° arc
Vertical: over 10° arc
Sensitivity: 90dB spl (2.83V, 1m)
Harmonic distortion: 2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m)
<1% 80Hz – 20kHz
<0.5% 150Hz – 20kHz
Nominal impedance: 8Ω (minimum 3.0Ω)
Crossover frequencies: 350Hz, 4kHz
Power handling: 50W – 200W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance: 0.1Ω
Dimensions: Height: 1007mm (39.7 in)
Width: 232mm (9.1 in)
Depth: 357mm (14.1 in)
Net Weight: 27 kg (60 lb)
Fix ár: 500.000 Ft
Beszámítani, illetve az árból engedni nem tudok. Csak komoly érdeklődők keressenek (privátban), ne raboljuk egymás idejét feleslegesen!