Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W HTM7
B&W HTM7
Fekete center problema megoldva, tehat a beszamitas mar nem aktualis!
Viszont kp-ra tovabbra is tudom cserelni
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
B&W HTM7
Nem olyan regen ezek a centerek 100e felett mentek el!!!
Kulfoldon is 400euro korul van a hasznalt ara!
Mennyiert kene adnom, hogy elvigyetek??? Tenyleg nagyon jo hangja van a dobozbak!
Mivel csak porosodik es helyem sincs tarolgatni a sok beszamitott cuccot igy olcsobban is oda adom, privatban lehet tenni ajanlatot.
Koszi
Szia!
Szeretném az elkeseredettségedet eloszlatni, hisz a hirdetésed épp ma 3 hetes, ami nem olyan régi.
A center szép állapotban van és az ár is igen baráti, ha nem lenne egy ilyenem itthon, biztos megvenném tőled.
Én a helyedben nem adnám olcsóbban, előbb-utóbb biztos lesz rá vevő, csak légy türelemmel.
Sikeres értékesítést!
Üdv, Attila
B&W HTM7
Nem olyan regen ezek a centerek 100e felett mentek el!!!
Kulfoldon is 400euro korul van a hasznalt ara!
Mennyiert kene adnom, hogy elvigyetek??? Tenyleg nagyon jo hangja van a dobozbak!
Mivel csak porosodik es helyem sincs tarolgatni a sok beszamitott cuccot igy olcsobban is oda adom, privatban lehet tenni ajanlatot.
Koszi
B&W HTM7
80e ft-ert oda adom ezt a kivalo centert! Ennyiert ajandek!!!
B&W HTM7
Hol található a center?
Bp XVII
B&W HTM7
Nekem is volt közel egy évig, nagyon szerettem. Komoly, minőségű center, igen jól visszaadja a párbeszédeket és az effekteket is.
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
B&W HTM7
Hol található a center?
B&W HTM7
Elado, cserelheto B&W HTM7 centersugarzo makulatlan, karcmentes allapotban a kepen lathato szinben!
Ar: 85e ft
Csere eseten hasonlok kategorias center erdekel kizarolag fekete szinben! Dragabb is lehet,...
Lehet mas szinu is de mindenkeppen sotet legyen,...
B&W HTM7
Elado, cserelheto B&W HTM7 centersugarzo makulatlan, karcmentes allapotban a kepen lathato szinben!
Ar: 85e ft
Csere eseten hasonlok kategorias center erdekel kizarolag fekete szinben! Dragabb is lehet,...