Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch 5.1 hangfalszett
Klipsch 5.1 hangfalszett
Örülök, hogy tetszik. Valóban jó szett. Használd egészséggel
Klipsch 5.1 hangfalszett
Köszönöm,perfektül szól itthon !
7.2.4 /atmos/.Klipsch rf62,rc64,rs35,rb25,rw12 subok,4jamo atmos hsz.2 x parasound hca 1000végfok,2x sharp 8800 dual mono végfok,behringer nx 3000D végfok.arcam 390,Ziddoo z9x ,onkyo bd sp 309 blue ray, diy tápkábelek,diy hsz vezetékek,optoma UHD51 4K projektor,100' széles screenline vászon
Klipsch 5.1 hangfalszett
Még eladó a szett! Nem összetévesztendő a mai, olcsó kategóriával. Helyszínen tesztelhető Arcam AVR600-al. A hangja magáért beszél.
Klipsch 5.1 hangfalszett
Hatalmas mozit produkál, és így a szett gyönyörű is egyben!
Klipsch 5.1 hangfalszett
Én hallottam ezt a szettet. Fergeteges mozi élményt nyújt és baromi jól néz ki igy egyben! Ha jól emlékszem a center és a surround is 16 cm es hangszórókkal van szerelve.
Klipsch 5.1 hangfalszett
Eladó egy 5.1 Klipsch szett. Ez még az igazi Amerikai minőség nem összekeverendő a gyengébb új modellekkel. Néhány esztétikai hiba található rajtuk, de összességében szép állapotú a szett. A hangja igazi Klipsch minőség. A szettet itt vásároltam a fórumon. Az előlapok természetesen megvannak. Igény szerint képeket tudok küldeni.Front: RF62Center: RC35Háttér: RS35Subwoofer: RW12
Ár: 330.000Ft.-
Érdeklődni: 06317806441 (upc mobil)