Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Cav DP880A álló hangfal pár
Jegelve.
A számom: 20 459 9325, ezen meg tudjuk beszélni a részleteket, de ha Te megadod a Tied, szívesen felhívlak.
Érdekelne a dolog !
Pécelen van, itt meghallgatható, megnézhető. Budapesten, Pest megyében a szállításban esetleg tudok segíteni.
A képeken nem szerepelnek ugyan, de a hangfalvédők is megvannak ternészetesen.
Szia
Helyileg hol található?
Simán befér egy normál fábia 2 esbe is . Én úgy hoztam haza 180km ről a nagytesót dp 880 . A talpat levettem és simán befért a kocsiba . Ez pedig eleve talp nélküli
Köszi. A távolság nagy úr.
Jegelve...
Sajnálom, az én hibám, nem tudtam végül olyan autót szerezni amivel biztonságosan megoldható lenne a szállítás.
Az eladó telefonban nagyon szimpatikusnak tűnik, keressétek bátran!
Jegelve...
50e Ft az ára.
Apróbb, nagyon felületi karcot kettőt találtam, de olyan pici hogy nem tudtam fotózni. Amit most vettem észre én is, hogy az alján picit evált a "hámréteg".
Szabad szemmel eddig nem vettem észre.
Így néz ki:
A képek:
Eladó egy CAV DP880A álló hangfal pár
Fontosabb paraméterek:Terhelhetőség: 20 - 180 WImpedancia: 8 OhmÉrzékenység: 87 dBFrekvencia átvitel: 40 - 20 000 HzFelépítés: 3 utas, bass-reflex (2 mély, 1 közép, 1 magas)Tömeg: 18 kg/dbHangszórókészlete megegyezik a CAV DP 880 hangfallalmérete: 110x31x22
Árkategóriájában komoly dinamikával és méllyel
Szép állapoban. Doboza már nincsen meg annak méretei miatt. (Saját képeket még felrakok)
Korábban eladtam itt a centerem és a surroundokat, jövő héten érkezik az új szett.
Ára: 55.000 Ft