Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Audience hangfalpár
Ha esetleg valakit élrdekel van egy másik pár is amiben a magasak nem eredetiek!Szép hibátlan az is!Sem fúrás sem faragás nem történt az új magas beszerelésekor!Eredeti bele bármikor visszaszerelhető!
Annak ára 55e párban!
Eredeti magasak nincsenek meg!
Ha esetleg valakit élrdekel van egy másik pár is amiben a magasak nem eredetiek!Szép hibátlan az is!Sem fúrás sem faragás nem történt az új magas beszerelésekor!Eredeti bele bármikor visszaszerelhető!
Annak ára 55e párban!
Annak ára 55e párban!
Hopp ez az üzi azt hiszem ez rossz helyre ment.bocsi!
Gondolom Biztosan messze egymástól... mindenki aki érdeklődött messze lakott.75e be állom a szállítást gondosan becsomagolva törékenyként feladva.Bár ha tudod az interneten sok sajnos a becsapás átverés szóval én megértem ha csak személyes átvétellel és meghallgatás után bizinyosságot követően szeretnéd megvásárolni.Ez esetben ha mégis úgy döntenél eljössz meghallgatod akkor megígérem ahány hibát tapasztalsz a hangszórókat illetően 5000ft/hiba engedek az árból:) dobozokon 1000ft/karc így azt gondolom bele kötni nem lehet Üdv :Krisztián
Mondjuk ebben igazad van
A DM 2/8 ban is 20cm es alu kosaras mély van ugyan az van a speciálban is!Nem tévedtem!Google-be keressetek rá mindkettőre és meglátjátok!A magassugárzó az valóban különbözik bennük!
Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy kinézetre és méretre egyforma, akkor hangra és minőségre is. A 17cm-es, alukosarasból is van sokféle. A felhasznált anyagok (tekercs, anyag, felfüggesztés stb) eltérnek és ez hangban is megmutatkozik.
Boldog karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Meg még sok egyéb...
Én csupán a mélyközépről beszéltem!
Meg még sok egyéb...
Igen a hangváltó is!Én konkrétan a mélyközépről beszéltem!
A DM 2/8 ban is 20cm es alu kosaras mély van ugyan az van a speciálban is!Nem tévedtem!Google-be keressetek rá mindkettőre és meglátjátok!A magassugárzó az valóban különbözik bennük!
Meg még sok egyéb...
.
Szegény Spec25-ben meg az van, a mélyközép is 20 centis. Szóval a lent írt szösszenet nem kis hülyeség...
A 88dB a többi modellnél is jól jönne...
.
Igen.
Szegény Spec25-ben meg az van, a mélyközép is 20 centis. Szóval a lent írt szösszenet nem kis hülyeség...
Igaz, a D260 jobb...
Az Esotar2 méginkább...
"Nemrég vásároltam pl egy dm2/8at elárulom drágább volt,de nagy fos volt a hangja!Pedig ugyan azzal a méllyel szerelték mint az 1milliós Dynaudio special 25 öst! Hogyan lehet ez"
Ennek azért nézz utána...
Bizony. Az, hogy "fos" erős hozzá nem értést sejtet. Az, hogy milyen váltó/doboz/mély-közép társaságában dolgozatják, az naooon nem mindegy. Igaz, a D260 jobb...
.
"Nemrég vásároltam pl egy dm2/8at elárulom drágább volt,de nagy fos volt a hangja!Pedig ugyan azzal a méllyel szerelték mint az 1milliós Dynaudio special 25 öst! Hogyan lehet ez"
Erre gondoltam.
Ennek azért nézz utána... És a többinek is.
Érdemes tudni,hogy a Dynaudio cég nem rendelkezik széles körű hangszóró készlettel!90-es évek óta ugyanazon hangsugárzókat használlja hangfalaiba függetlenűl az ártól!Az árat a boboz anyaga az igényes kinézet éa a benne lévő hangváltó határozza meg!Volt életemben vagy 25pár Dynaudio hangfalam mert kiváncsiság hajtott!Elárúlhatom az Audience széria nagyon jó kiválló hangú széria volt ami szerintem az igényes hangzásra vágyók igényeit is kielégítette!Nagyon pontos hangú hangfalak mindemellett finom magashangok lágy de méretéhez képest erős mélytartomány jellemzi!150w-ot ad rá míg a gyártó véleményem szerint a mélyben lévő 75mm es tekercstől ki is tellik hisz ekkore tekercset a 30cm es hangszórókba sem mindig teszenek!Ennek köszönhetően kicsi a bors de erős Nemrég vásároltam pl egy dm2/8at elárulom drágább volt,de nagy fos volt a hangja!Pedig ugyan azzal a méllyel szerelték mint az 1milliós Dynaudio special 25 öst! Hogyan lehet ez?A hangváltó egy szar benne!Kicsit át kellett alakítani leszedni a mqgasról a 2db 4ohmos ellenállást ami lebutitotta a hangját a 8,2micrós kondit lecseréltem 2,2re a mély kondiját is le kellett cserélni és onnan is ki kellett szerelni az ellenállást!Most olyan hangja van hogy nem lehet előlle felkelni a kanapéról:D Erről van szó!Az Audience hangfalak gyárilag nagyon jó hangúak a hangválltóik is tutik!Én is megtartok belőlle egy párat,de mivel 2pár van igy a meghírdetett párat ami ugyancsak szép állapotnak örvend kerüt eladó sorban!
- Denonáné
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 24
4 nap után? Elég reménytelen egy figura lehetsz..
Frissítve.
Eladó a címben említett hangfalpár!Ár:76000 Tel:06303129081