Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega Ela Mk2, Rega Ela 2000
Rega Ela mk2: 70 000 Ft.
Hozzá illő Rega FSC Quattro hangsugárzó kábellel (banándugóval szerelt, 2x2,5 m) együtt 80 000 Ft.
A Cd lejátszó megvan, itthon zenél.
E-mail-t küldtem.
Üdv!
Érdeklődöm, hogy a Rega Apollo CD-lejátszó megvan-e még?
Nekem egyszerűbb lenne privátban levelezni ha megvan, így inkább ide kérném a választ:
postalaci@t-online.hu
Üdvözlettel:
PL
Jövő hét szerdán (12. 14.) Pécs-Budapest útvonal mentén személyes átadás megoldható.
11. 28-án a Pécs-Budapest útvonal mentén személyes átvétel lehetséges.
Tegnap egy Heed DT - Heed Obelisk I párossal hajtva megmérkőzött egy csodaszép állapotú Royd Minstrel-lel. Számomra a Rega nyugodt teltsége jobban tetszett, azonban a kis pimasz, fürge Minstrel újra és újra "feltette a kezét", hogy "hé emberek, én is itt vagyok ám". Az Ela ottmaradt egy napra, ám végül a Minstrel gazdája - hosszas töprengés után - a törpe mellett maradt. Tulajdonképpen ezt is meg tudom érteni.
Csütörtökön (11.17.) Pécs-Budapest útvonal mentén személyes átvétel is megoldható.
Lassan elkopik a Rega gyűjtemény?
Legalábbis a szándék megvan hozzá...
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 388
Lassan elkopik a Rega gyűjtemény?
Kiörömködtem magam , ha valaki úgy gondolja, ismét vihető.
A kis clamshell Brio erősítővel és az előző hozzászólásban említett kábellel a hangsugárzók (és Renaud Garcia-Fons) olyat muzsikáltak, hogy nincs szívem elengedni.
Szép is, jó is, sajnálhatja, akinek kimarad(t) az életéből...
https://www.youtube.com/watch?v=hqlbnzzt46g
Hozzá illő Rega FSC Quattro hangsugárzó kábellel (banándugóval szerelt, 2x2,5 m) együtt 80 000 Ft.
Változott a helyzet; látókörömbe került egy régóta nagyon vágyott hangsugárzó, ezért az itt eladó hangsugárzó árát
70 000 Ft-ra mérsékelem.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6301
A hiányzó hsz-eket az off-ban megtaláljátok.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Most néztem, hogy "jelenlegi árként" 77 777 Ft-ot írtam korábban , ez természetesen - a komolyság megőrzése érdekében - 75 E Ft-ot jelent.
Bár azt hiszem, egyáltalán nem ezen fog múlni...
Ahogy a (szintén eladó) Rega Apollo Cd játszóm topic-jában is írtam:
Ha nem kel el a jelenlegi áron, egy hónap múlva (09. 30.) zárom a hirdetést.
Úgy tűnik, a fontolgatás tárgyát képező ajánlaton nem igazán kell tovább gondolkodnom, úgyhogy tessék csak, tessék, szabad a pálya...
Mivel talán másokat is érdekelhet, bemásolom egy privátban feltett kérdésre adott válaszomat (vagyis véleményemet a hangsugárzóról). A leírás nyilván szubjektív, nem vagyunk egyformák. Ugyanakkor örömmel veszem, ha más - "Ela-ban jártas" - fórumtársak is leírják a véleményüket, lehet kritika is, (általában ) nem vagyok sértődős.
Szóval:
"A Rega-król adatokat összeszedni nem egyszerű feladat, nagyjából mindig ezt a linket szokták megadni: http://www.roydaudio...odels/rega-ela/
Érzékenységre, stb. vonatkozóan nem tudok mondani konkrétumot, kb. 86-87 dB lehet, mérete: 83 (magasság tüskékkel) x 20 (szélesség) x 31 (mélység) cm.
Véleményem (és az interneten található leírások) szerint a középtartomány az erőssége, viszont a mélytartománya kissé visszafogott. (Bár egy combos Accuphase erősítővel egyszer bebizonyította egy barátomnál, hogy megfelelő partnerrel azért képes mélyre is menni.) Összességében egy jó all-rounder-nek mondanám, kiemelten ajánlom akusztikus jazz-re, klasszikus húros hangszerekre, énekhangra, viszont heavy metal-ra, techno-ra, stb. nem.
Elhelyezésre egyáltalán nem kényes, lehet falra tolni, sarokba tenni, de (a 13 cm-es mélyközép sugárzóval is összhangban) 30-35 m2 fölé nem igazán ajánlom. Transmission line rendszerű, gyakorlatilag minden körülmények között mentes a (bass-reflex dobozokra olykor jellemző) kellemetlen döngéstől.
Megfelelő erősítővel párosítva (ez elsősorban Rega-t, vagy hasonló brit készülékeket jelent), elképesztően jól adja vissza a húros hangszerek hangját (a húr nyakhoz verődésére szinte felkapja az ember a fejét, olyan élethű), sosem hallgattam annyi csello-t, viola de gamba-t, stb., mint mikor az Ela volt bekötve."
Szeretném jelezni az esetleges (további) érdeklődők felé, hogy ajánlatot fontolgatok...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Igaz nekem Xel van,de nincs ok a panaszra. Csábító, csábító!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Heed Obelisk-el (vajon) mennyire passzolnak?
Igaz nekem Xel van,de nincs ok a panaszra.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Holnap házhoz tudom szállítani a Pécs-Budapest útvonal mentén, amennyiben ma estig befut ilyen kérés.
Elvileg akár jó lehet, a Heed-hez véleményem szerint passzol a brit "vonal", de sajnos nem tudok saját véleményt mondani. Korábban volt ugyan Heed Obelisk Si + x2 párosom, de akkor még a Royd-ok voltak rákötve, az Ela-kkal (volt mk1.5, mk2.0 és 2000) sosem próbáltam.
Szerintem tökéletesen.
Habár, nálam Rega R5 muzsikál Heed Obelisk, X2 és PM társáságában, de bivaly jó hangja van. Gondolom az Ela vonalat követi az R5 is.
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5