Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
BK XLS200 FF sub 2db + extrák
Rendben. Kösz. Érdekelt a 2 mélynyomó sebaj! Üdv. R
Szia, én vagyok vásárolni, amelyek a 2 mélysugárzó. Épp most küldtem neked egy txt üzenetet. R
Szia! Félre rakva április végéig egy kedves fórumtársnak a második sub. Még Privátban jelzett, hogy ha ujra elado lesz jelezzem felé igy ha végül mégse jönne erte (kicsi esélyt látok ra) mindenképp jelzem itt a topicban.
- G-Bali
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Szia el még a hirdetés?
LG 55LF652V, Marantz SR 7009, QUADRAL -ARGENTUM 570 5.0,velodyne wi-q 12, Néhai Titan STD mk1 - EPSON EH-TW6700
Az egyik sub jégen!
A másikat egyenlőre vissza vonnám az eladásból egy kicsit amíg nem találok helyettest neki.
Történt ugyanis, hogy a kinézett sub kedves eladója miután megegyeztünk a vételárban és az átadás helyében és idejében (holnap lett volna) ma gerinctelen módon pm-ben értesített, hogy a subot eladta mivel valaki többet ajánlott érte és nem tudott ellen állni... Nem is értem ezeket az embereket, mondok 1 árat és mond 1 magasabbat amiért eladná, én elfogadom és megegyezünk. Ezek után pár ezer forint többet ér neki mint a becsülete. Ehhez csak gratulálni tudok...
Ez tényleg gusztustalan dolog jártam már pont így, mint te, maximálisan megértelek és egyetértek!
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Nyugodtan írd le a nevét akár ide akár a megfelelő topikba.
Nem biztos, hogy fórumtag volt. Ettől függetlenül valóban nem szép dolog.
Elnézést antz, nem volt szándékos a mínuszom, félrenyomtam a hozzászólás gombot. Majd valahol korrigálom.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Az egyik sub jégen!
A másikat egyenlőre vissza vonnám az eladásból egy kicsit amíg nem találok helyettest neki.
Történt ugyanis, hogy a kinézett sub kedves eladója miután megegyeztünk a vételárban és az átadás helyében és idejében (holnap lett volna) ma gerinctelen módon pm-ben értesített, hogy a subot eladta mivel valaki többet ajánlott érte és nem tudott ellen állni... Nem is értem ezeket az embereket, mondok 1 árat és mond 1 magasabbat amiért eladná, én elfogadom és megegyezünk. Ezek után pár ezer forint többet ér neki mint a becsülete. Ehhez csak gratulálni tudok...
Nyugodtan írd le a nevét akár ide akár a megfelelő topikba.
Az egyik sub jégen!
Nekem is ilyen van és nem rossz....
Peerless XLS10 driver, 275w teljesítményű erölködő. Nem rossz...
Itt egy teszt róla.
xls200 test.pdf
Sziasztok!
Eladó lenne 2db sub a következő összeállításban:
BK XLS200 FF (eredeti ára 130e + 20e szállítás UK-ból)
- előre néző 25cm-es hangszóró
- matt fekete kivitel
- zárt kialakítás
- plusz speakon bemenet mint REL subokon
- hibátlan állapot
- gyári doboz
- 2014.04 havi vásárlás közvetlen a gyártótól 2év garanciával, tehát még garanciális
- többi infó: http://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers/XLS200.htm
- gyári tüskék már nincsenek meg
- gyári ócska rca és speakon kábelek elvileg megvannak (elő kell túrnom őket ha nagyon kell, illetve a speakon kábel neutrik
csatlakozója le lett szerelve a kábelről)
extrák:
- gyári tüskék helyett Soundcare Superspikes alátétek (eredeti ára 14e)
- 45x35x3cm Nero Assaulto fekete gránit lap alátét (eredeti ára 10e)
- Kácsában szerelt 2m Audioquest Boxer subkábel, 8m-es gyári kábel lett felszabva 4db-ra és a gyárinál magasabb minőségű
Furutech dugókkal felszerelve (eredeti ára 25e)
Ára: 125e Ft /db (nekem 200e forintban volt ez így egyben darabonként)
Egyben várárlás esetén ajándékba adok 2x1,5m Audioquest Speakon kábelt, kácsában szereltetve Rocket33 kébelből, aranyozott villás csatlakakozókkal az erősítő végen (eredeti ára 30e)
Helyileg Bp.
elérhettek: itt, pm, 06harminc377negyven90
Személyes átvétel preferálnám mivel a gránitok súlya igen jelentős szállításnál...
Bp és vonzáskörzetében házhoz viszem, illetve igény esetén szállításban tudok messzebbre is segíteni.
A subokat az említett extrákkal együtt szeretném eladni, mivel a közeljövőben nem lesz rájuk szükségem...
végezetül jöjjenek a képek:
A kutya fáját
Sziasztok!
Eladó lenne 2db sub a következő összeállításban:
BK XLS200 FF (eredeti ára 130e + 20e szállítás UK-ból)
- előre néző 25cm-es hangszóró
- matt fekete kivitel
- zárt kialakítás
- plusz speakon bemenet mint REL subokon
- hibátlan állapot
- gyári doboz
- 2014.04 havi vásárlás közvetlen a gyártótól 2év garanciával, tehát még garanciális
- többi infó: http://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers/XLS200.htm
- gyári tüskék már nincsenek meg
- gyári ócska rca és speakon kábelek elvileg megvannak (elő kell túrnom őket ha nagyon kell, illetve a speakon kábel neutrik
csatlakozója le lett szerelve a kábelről)
extrák:
- gyári tüskék helyett Soundcare Superspikes alátétek (eredeti ára 14e)
- 45x35x3cm Nero Assaulto fekete gránit lap alátét (eredeti ára 10e)
- Kácsában szerelt 2m Audioquest Boxer subkábel, 8m-es gyári kábel lett felszabva 4db-ra és a gyárinál magasabb minőségű
Furutech dugókkal felszerelve (eredeti ára 25e)
Ára: 125e Ft /db (nekem 200e forintban volt ez így egyben darabonként)
Egyben várárlás esetén ajándékba adok 2x1,5m Audioquest Speakon kábelt, kácsában szereltetve Rocket33 kébelből, aranyozott villás csatlakakozókkal az erősítő végen (eredeti ára 30e)
Helyileg Bp.
elérhettek: itt, pm, 06harminc377negyven90
Személyes átvétel preferálnám mivel a gránitok súlya igen jelentős szállításnál...
Bp és vonzáskörzetében házhoz viszem, illetve igény esetén szállításban tudok messzebbre is segíteni.
A subokat az említett extrákkal együtt szeretném eladni, mivel a közeljövőben nem lesz rájuk szükségem...
végezetül jöjjenek a képek: