Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jamo Classic 10

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
sssggg
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 335

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: sssggg »

Előbb utóbb törléshez vezet ez a balhé.
Régebben a neppereket szó nélkül törölték,most meg "a piac majd eldönti" szlogennel,mindent lehet.

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: irishcream »

Előbb utóbb törléshez vezet ez a balhé.

palisound
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: palisound »

Tisztelt Zoli! Kettőnk közül te vagy a kereskedő de még annak sem neveznélek mert a jó kereskedő a  kis pénznek és a kis haszonnak is tud örülni veled ellentétben és szintén a jó kereskedő megtartja a vevőt nem elriasztja. Ha megvenném a hangfalaidat arra mérget vehetnél hogy nem 150ezerért forintért adnám el sőt igazából meg se venném a hangfalat mert ennyi pénzért vennék kisebb és befektetőbb dolgokat tudod sok kicsi sokra megy.Aki egyetért velem írja már le és jelezze Dagobert bácsinak Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint.Útóírat te Álom világban élő kereskedő túl sokat relaxáltál mostanában

goodman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 504

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: goodman »

Nehéz lesz ez így sajnos...
Tény, hogy korábban kb. 70.000 Ft körül keltek el a hirdetett példányok. Az, hogy ez reális ár vagy sem nem tudom, de nem hinném, hogy mindenki ár alatt akarta volna eladni.
Talán egy kis körüljárást, információ szerzést megérne a dolog részedről. Egy átgondoltabb ár sokkal közelebb vihetne egy sikeres adás-vételhez.
Részemről elnézést az off-ért, és sok sikert kívánok!

Itt egyébként épp ilyet keresnek. Egy próbát megér.

Keresek: Keresek! Jamo Classic 10 hangfalakat!! - VIII. kerület, Budapest

Gimi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 64

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: Gimi »

Sziasztok kibicek! 

Ilyenkor azért hiányolom azokat, akik megmagyarázzák és megindokolják azt, hogy az eladó dolga, hogy mennyiért adja a portékáját.
Természetesen mindkét irányba van magyarázat... tehát arra is, aki feltűnően olcsón adja, és arra is aki drágán.
Viszont... ahogy az okosok mondják... a piac majd eldönti... 

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: Zolisound »

Tedd meg nyugodtan...LÁSSUK!

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

Kedves Fórumtársak!
Esetleg valaki megtenné,hogy felkínálja eladásra a hasonlóan szép Classic 10 hangsugárzóját egy "reális"40-70.000-ig árfekvésben,hogy a vita lecsitúljon,és hogy lássunk konkrétumokat-ellenpéldákat is!?

Attis480

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: Attis480 »

A lényeg,hogy a szállítási költséget ne hagyd figyelmen kivül külföldi cucc esetén...ezért hülyeség netto árakra hivatkozni...vannak +járulékos költségek... a fotó kérdést rutinosan átugrottad?!
Mahagóniban még szebb..nem járnál jól a fotóval.. nekem nem kell bizonygatnom semmit,rajtad kívül itt már mindenki tudja mennyi kb a reális ár, de semmi sem lehetetlen,hajrá!

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

A lényeg,hogy a szállítási költséget ne hagyd figyelmen kivül külföldi cucc esetén...ezért hülyeség netto árakra hivatkozni...vannak +járulékos költségek... a fotó kérdést rutinosan átugrottad?!

Attis480

Jamo Classic 10

Ugye nem kalkuláltad bele a Holland áradba azt,hogy kis hazánkba egy 50 kg-os csomag szállítási költsége +100,-EUR minimum? Puff neki!
360*315=113.000,-Ft HOPPÁ és akkor még az állapotáról nem is beszéltünk...esetleg tennél fel róla egy képet,hogy lássuk,hogy miről is beszélünk?

Akit érdekel utánajár.tájékozódik hogy mi mennyi.van akit ez nem érdekel,és tök mind1,érzelmi alapon dönt.nem realizál .no erre vársz te.Ha felvállalod és nem próbálod megmagyarázni hogy ez reális ár,sz tem gyorsabban elmegy. Sok sikert!

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

Ugye nem kalkuláltad bele a Holland áradba azt,hogy kis hazánkba egy 50 kg-os csomag szállítási költsége +100,-EUR minimum? Puff neki!
360*315=113.000,-Ft HOPPÁ és akkor még az állapotáról nem is beszéltünk...esetleg tennél fel róla egy képet,hogy lássuk,hogy miről is beszélünk?

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

Kedves Pál barátom!

Tudjuk mindketten,ha te" kereskedő" létedre 75.000,-Ft-ot ajánlasz fel vételi árként a hangfalakra,akkor az magyarra fordítva annyit jelent,hogy 150.000,-Ft-ért passzolod ugyanúgy tovább pár héten belül! Sajnálom,hogy nyílvánosan kellett reagálnom ,annak ellenére, hogy PÜ-ben is társaloghattunk volna,a telefonról nem is beszélve....na de mindegy mostmár.....csak azért tettem, hogy mindenki átlásson a szitán!

Attis480

Jamo Classic 10

Ezt a típust már évek óta figyelem hogy jönnek mennek,mert keresek egyet reális áron.Nem rossz hangfalak,de a 150 az más kategoria.
Az ár valóban elrugaszkodott,pár hete 260euroért ment el egy szép mahagoni classic 10 a marktplaats holland oldalon.itthon meg 70körül mentek.hogy új korában mennyi volt,az más kérdés,nem lett kivételes darab.és lassan 20évesek..de hát kinek hogy..van aki attól érzi jobban magát h drágábban vett meg valamit.

persze mindenki maga dönti el mijét mennyiért szeretné adni

vasek
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 143

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: vasek »

Zoli!
Én biztos,hogy nem rossz indulatból írtam.Reméltem,hogy érted az iróniát.
Egyrészt nem tudom,hogy pontosan mit ér ez a doboz,másrészt komolyan nem írnék pl. olyat más hírdetésébe,hogy nagyon gyenge hangfalak-azt a véleményemet megtartanám.
Ezt csak a pü.-re reagálva írom,és hátha más is félreértett.

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

A 40.000,-Ft-os vételi ajánlatot azért a legnagyobb jóindulattal sem tudnám segítő szándékunak bekalibrálni,ha nem haragszol!

ludy
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 154

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: ludy »

Igazad van,szabad akarat szabad ár,vagyis mindenki szabadon határozhatja meg az eladásí árat,
de a legtöbben akik irnak,nem rosszindulatból teszik  csak segiteni szeretnének,hogy nagyobb esélyed legyen az eladásra.

palisound

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: palisound »

Drága Egyetlen Barátom! Itt nem bántani akar senki hanem a járható útra szeretnének terelni. Most csak azért írok megint ide mert nem tudom megállni szó nélkül hogy saját magadnak mondasz ellent. Egyszer azt írod hogy évekkel ezelőtt mennyi volt a fizetés mennyibe került egy hangfal utána meg azt írod hogy egy igen drága hangfalat te milyen potom összegért vásároltál meg. Én úgy gondolom hogy itt nagyon sok ember az átlag eladási árakhoz árazza be az eladásra kínált termékeit. Mondjuk a te esetedben a kínált terméket még az ebay-n  is magyar forintba átszámolva 70ezer forint. Na most a külföldi emberek 3szor annyit keresnek mint mi és ők is a megfelelő piaci árhoz alakítják az értékeket.Még annyit szeretnék megjegyezni hogy az emberek nem a Jamo Studio 180-nál ragadtak le hanem sok embernek sajnos arra futja attól függetlenül biztos vagyok benne hogy ismerik a nagyobb márkákat illetve típusokat. Nekem is volt Jamo Studio 180-am meg neked is volt meg van is.Szép napot mindenkinek!

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

Szerintem az árakat hagyjuk a pi...ba,ugyanis tavaly vásároltam....most kapaszkodjatok meg...egy B&W DM604S3 hangfalpárost 35.000,-Ft-ért!!! Ez ugye azt jelenti az eszmefuttatások alapján,hogy ezután ezt kell mindenkinek referencia eladási árnak vennie!!! Idiótaság!

ludy
Törzsvendég
Törzsvendég

Jamo Classic 10

Utóirat:tavaly /javítva ! /

ludy
Törzsvendég
Törzsvendég

Jamo Classic 10

Én jamo párti vagyok de ez az ár valószinű hogy nem reális,tavaj kelt el egy 8-as,50 ezerért,
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1863758

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

Soha az életben nem hírdettem Technics cuccot az avx.-en kedves kolléga.....megnéznéd esetleg az adás-vétel előzményeimet?!
Mivel sokan leragadtak a Jamo Studio 180 tipusnál,csak tájékoztatásul megjegyzem,1998-ban kerültek 200.000,-Ft-ba.....üzenem a nagyon okosoknak!!
A gond csak az volt,hogy akkoriban az átlag fizu netto 70 eFt volt.....magyarul 3 havi !

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: Indy »

Három éve kerek 70.000-ért vettem (plusz házhoz szállítás) egy pár szép állapotút egy barátomnak.  
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

X-hifi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: X-hifi »

Zoli nem mer hirdetni itt már az AVX-en Technics cuccokat, most szegényt a Jamo-val is megtaláltátok....
Majd az idő eldönt, hogy el tudja-e adni...minek ez a kötekedés....

vasek
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 143

Jamo Classic 10

Hozzászólás Szerző: vasek »

Kedves Zoli !! Az ár beállító tablettádat elfelejtetted már megint bevenni?? Nagyon jó hangfalak és Az állapota is szép de ennyiért már kicsit szebb hangú hangfalak közül lehet válogatni! Ha gondolod 75-ért érdekelhet és ezt nagyon plafon árban kalkuláltam ki!  Tudom nem kényérre meg szalonára kell a pénz neked sem! Várom a mielőbbi válaszod! Hello
Kedves Zoli!
Szerintem ezek nagyon gyenge hangfalak.Tudom,hogy egy X5-ösre gyűjtesz,ezért,ha Palinak nem kell mégsem,egy negyvenesért megvenném,a garázsban csak jó lesz.Ezt plafon fölé kalkuláltam,ezért izgatottan várom a válaszodat.

Zolisound
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo Classic 10

Szia Pali!
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat,mindenképp átgondolom a gáláns ajánlatodat:)!

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”