Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wharfedale Pacific Evo20 - rózsafa/rosewood
- Fatalexception
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Elkelt.
Sok kellemes élményt vele új gazdájának!
FatalException
- Fatalexception
Aki tud angolul, itt van róla pár vélemény.
http://www.audioreview.com/cat/speakers ... 94crx.aspx
Jó vétel annak aki nem akar többszörös pénzeket fizetni erre a hobbira, de fontos a kellemesen kiegyensúlyozott, tényleg tiszta, kifejezetten részletező és dinamikus közép és magas tartomány, bár a mélye sem rossz 50 Hz-től.
Hangszórókészlete nagy terhelhetőségű kevlár 16 centis mélyközép, és 2,5-es ferrofluid hűtéses selyemdóm, mindkettő neodím mágnessel szerelve.
Magasai nem harsányak, de pont elegendőek. Hangját tekintve a gyártó a Quad 21L szintjét célozta meg, ám az ára jóval az alatt van.
Kisebb hangerőn sem vall szégyent, és nagyobb hangerőn hallgatva sem válik egyáltalán kellemetlenné, harsánnyá, nem torzít, a hangképe minden hangerőn azonosan kellemes marad.
A doboz különlegessége a hajlított, hátrafelé keskenyedő, átlag feletti falvastagságú kialakítás az állóhullámok megszüntetésére, illetve a doboz saját rezgéseit csökkentendő. A gyártó szerint közömbös, így nincs, vagy minimális a doboz saját hangja. A doboz mélysége is kategória átlagon felüli, így kellemesen nyílt, "levegős" a hangja és a tere. Keskeny kialakítása miatt pedig a "fókuszáltsága" is nagyon jó, szépen elhelyezi a térben a zenét.
Erősítő igénye nem vészes, de meghálálja a jót.
50-100 watt között bármi jól mozgatja.
Tapasztalatom szerint nagyon szépen zenél a 90-es évek japán integrált szereó erősítőivel (Marantz, Yamaha, Sony ízlés szerint) amik a használt piacon 30-60.000 ft-ért kaphatók, így nem nagy érvágás az sem.
Hosszú távon szerethető "meleg tónusú" hangja van.
Spec
BASS DRIVER 1x 170mm 2 way SOFT DOME TWEETER 1x 25mm NOMINAL IMPEDANCE 6 Ohms FREQUENCY RESPONSE +/- 3DB 50Hz–28kH SPL 1W @ 1M 88dB Distortion 20-600 (100dB) <7% MAX PEAK SPL 109 CROSSOVER FREQUENCIES 2.2kHz DIMENSIONS HXWXD (MM) 890 x 227 x 356
- Fatalexception
Ismerős "arcok", ismerős nevek.. Esztergom...
Ha nem lennék Diamond szet tulajdonos, több mint valószínű Evo-im lennének
Sok sikert az eladáshoz!
- Sedwick
- Nincs visszaút
- Értékelés: 29
Üdv
Az első komolyabb hangfal párom egyike volt egy ilyen szépség, persze nem ez
Nagyon szerettem, mert ennél a hangfalnál éreztem elsőnek, hogy hosszú távon lenyugodhatok, megtaláltam amit kerestem. Akik eljöttek látogatóba hozzám, mindenkit meghökkentett a tiszta, részletgazdag hangja. A mélyei meglepetéseket okozhat.
Akik ebben az árban keresnek álló hangsugárzót, és tehetik, hallgassák meg személyesen is. Véleményem szerint kis-közepes szobába zenére és mozira is tökéletes.
Méretét és árát meghazuttoló tudással bír!
Ne tántorítsa el a vevő jelölteket, hogy nincs ajnározva a márka minden fórumban...kevesen tudjuk mekkora kincseket rejthet a márka egy egy doboza...ez is egy ilyen kis mindenes, meglepetés-doboz
Eladáshoz sok sikert!
Üdv: Laci
- Fatalexception
Sziasztok!
Megválnék egy pár fent említett hangszórótól. Néhány hónapja vettem egy barátom segítségével innen a fórumról, EVO 30-ra való csere miatt adom tovább.
Cons: A rácsok sajnos hiányoznak, valamint néhány kisebb kozmetikai hiba látható rajta. Ezek a fényképeken nagyjából szerepelnek.
Pro: szuper angol hangzás, elegáns, klasszikus megjelenés, valódi rózsafa bevonat.
Az ár lelkiismereti okokból fix 64e Ft. Tényleg nincs alku és csere nem érdekel.
Lokáció:
Meghallgatni Esztergomban tudod, egy belépő szintű Denon házimozi erősítővel (sajnos). Ha meghallgatás nélkül is érdekel, akkor egyeztetést követően, munkanapokon Budapest IX kerületben át tudom adni.
Saját képek:
https://onedrive.live.com/redir?resid=B ... lder%2cjpg
A képek este, telefonnal készültek, uh kicsit sötétek. Ennél valamivel világosabb a rózsafa.
Érdeklődni itt vagy pm. Telefonszámot majd levélben adok.
Jó zenélést mindenkinek!
Wharfedale_evo2_brochure.pdf
FatalException