Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quadral Shogun Phonologue eladó
Újra szól a hatlövetű...... Amíg a kiszemelt megvan, addig ... 140 EFt
Köszönöm a lehetőséget! Zárom a hirdetést.
B&W 603 nem versenyző a cserében. Meghallgattam és nem nyert hangszórót a Shogunnal szemben.
Tehát 604, 684, 683....
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Holnap hétfő..........
Jut eszembe..... utálom azokat a hirdetőket, akik meghirdetnek valamit adott áron, aztán ígérik, hogy mint első érdeklődőt értesíti, stb.
Utána egy sz@r indokkal visszavonja a hirdetést, a topikot indok nélkül lezárja.... végül pedig kiderül, hogy eladta drágábban, mert ráígértek a hirdetési árra.
Van véleménye valakinek?
Tökéletesen egyetértek veled.
Holnap hétfő..........
Jut eszembe..... utálom azokat a hirdetőket, akik meghirdetnek valamit adott áron, aztán ígérik, hogy mint első érdeklődőt értesíti, stb.
Utána egy sz@r indokkal visszavonja a hirdetést, a topikot indok nélkül lezárja.... végül pedig kiderül, hogy eladta drágábban, mert ráígértek a hirdetési árra.
Van véleménye valakinek?
A fantázia határtalan
Biztos, hogy az erősítő és lejátszó hozza ki belőle ezt, de a végeredmény mindig a lényeg szerintem!
Legyen ez a végszó
És bocsánat, hogy teleszemeteltem a hirdetésedet, sok sikert az eladáshoz!
Semmi gond. Részemről örülök, hogy lehet megbeszélni dolgokat, más és más nézőpontokat összevetni, stb. és természetesen a "konfliktusok" viszik előre a dolgokat.
- Zolika69
- Fórumlakó

- Értékelés: 67
Tényleg szépen szól (PC with A4Tech 3" pc-speaker
A viccet félre téve.......a lényege ennek az, hogy te elégedett vagy vele, s a többi nem számít, pedig ahogy látom vélhetően épp a Dyna a leggyengébb láncszem ott.
Biztos, hogy az erősítő és lejátszó hozza ki belőle ezt, de a végeredmény mindig a lényeg szerintem!
Legyen ez a végszó
És bocsánat, hogy teleszemeteltem a hirdetésedet, sok sikert az eladáshoz!
Tényleg szépen szól (PC with A4Tech 3" pc-speaker
A viccet félre téve.......a lényege ennek az, hogy te elégedett vagy vele, s a többi nem számít, pedig ahogy látom vélhetően épp a Dyna a leggyengébb láncszem ott.
- Zolika69
- Fórumlakó

Nem adja vissza tudom de élőben brutálisan szépen szól, ezt tényleg hallani kell!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Nekem volt alkalmam megfülelni ennek a ribbonos változatát múlthéten, hát mit mondjak nem dobtam hátast sőt....sajnos ebben az árfekvésben sokkal jobb dobozokat lehet már kapni!
Stream audionál vettem az aláírásomban szereplő versenyzőt hát olyan 5X ráver mindenben a Quadralra és vadonat újonnan vettem 160000-ért!
Nem rontani akarom a hirdetésed, mert jó kis dobozok de szerintem gondold újra az árat vagy tartsd meg inkább!
Sok sikert a döntésben!
már bocs de ez így nagyon önigazolás szagú. azt pedig megnézném hogy ez a dynavoice mit és hogyan "aláz" le 5x, újonnan 160-ért. ha tényleg ilyen jó lenne, nem 160 lenne az ára újonnan. egyik cég sem máltai szeretetszolgálat és 500 ezres hangot nem fog 160-ért adni.
Ha nincs vételi szándék minek fröcsögsz bele más topikjába? "nem rontani akarom a hirdetésed" Bla bla bla. Mégis mit akarsz akkor?
El lehet jönni hozzám meghallgatni és utána pedig bocsánatot kérni, hogy ezeket írtad!
Én mindig a fülemnek nem pedig a szememnek hiszek!
Én is fül hívő vagyok nem a kinézeté bár ez nem tudom , hogy jött most elő! Bár tudom, mert azt mondtam megnézném és ez jogos meghallgatnám-ra módosítom a megjeyzésem!
De nem hiszem, hogy el tudna varázsolni álló doboz lévén, ezért ment tőlem a 802 -es és a Soavo, és még sok más álló doboz is, beleértve Concert-et, Audience-t és a Quadral Vulkan-t is.
...
- Zolika69
- Fórumlakó

Kíváncsi lennék én arra a dynavoice-ra ami egy régi Quadralt lealázz??? Nekem Wotan MK III van. De volt már B&W 802 -őm és Yamaha Soavo-m is. Hát nem is tudom mit mondjak. A mostani új hangfalak inkább divat meg lakberendezési célokra jók mintsem hallgatni őket. Vannak jók az új hangfalak között is ezt nem vitatom. De azért ne mondjunk már olyat, hogy egy Quadral 5x lealázz ez meg az. Inkább mondjuk azt, hogy neked az új hangfal jobban tetszett. Ezeket a Quadralokat most nem kapná meg az ember 160.000 .- , ribbonos változatokban van olyan ahol csak két ribbon magas kerül annyiba mint a te hangfal párod. A quadral új szériája ami Aurum néven fut felel meg a régi Phonol... sorozatnak, de a szakik szerint a régiek közelébe nem nagyon akarnak érni. Értem én , hogy Bé end dáböljú meg stb. de egy kicsit olyan mint a BMW mindenki azt szereti , csak nem nézik , hogy azért a pénzért lehet venni jobbat is.
Tehát maradjunk annyiban 5x nem ver rá a Dájnavoísz azért semmiben a Quadrira de szerintem inkább talán ez csak egy kis árkötekedős hozzászólás lehetett.
El lehet jönni hozzám meghallgatni és utána pedig bocsánatot kérni, hogy ezeket írtad!Én mindig a fülemnek nem pedig a szememnek hiszek!
Nekem volt alkalmam megfülelni ennek a ribbonos változatát múlthéten, hát mit mondjak nem dobtam hátast sőt....sajnos ebben az árfekvésben sokkal jobb dobozokat lehet már kapni!
Stream audionál vettem az aláírásomban szereplő versenyzőt hát olyan 5X ráver mindenben a Quadralra és vadonat újonnan vettem 160000-ért!
Nem rontani akarom a hirdetésed, mert jó kis dobozok de szerintem gondold újra az árat vagy tartsd meg inkább!
Sok sikert a döntésben!
Kíváncsi lennék én arra a dynavoice-ra ami egy régi Quadralt lealázz??? Nekem Wotan MK III van. De volt már B&W 802 -őm és Yamaha Soavo-m is. Hát nem is tudom mit mondjak. A mostani új hangfalak inkább divat meg lakberendezési célokra jók mintsem hallgatni őket. Vannak jók az új hangfalak között is ezt nem vitatom. De azért ne mondjunk már olyat, hogy egy Quadral 5x lealázz ez meg az. Inkább mondjuk azt, hogy neked az új hangfal jobban tetszett. Ezeket a Quadralokat most nem kapná meg az ember 160.000 .- , ribbonos változatokban van olyan ahol csak két ribbon magas kerül annyiba mint a te hangfal párod. A quadral új szériája ami Aurum néven fut felel meg a régi Phonol... sorozatnak, de a szakik szerint a régiek közelébe nem nagyon akarnak érni. Értem én , hogy Bé end dáböljú meg stb. de egy kicsit olyan mint a BMW mindenki azt szereti , csak nem nézik , hogy azért a pénzért lehet venni jobbat is.
Tehát maradjunk annyiban 5x nem ver rá a Dájnavoísz azért semmiben a Quadrira de szerintem inkább talán ez csak egy kis árkötekedős hozzászólás lehetett.
...
- Zolika69
- Fórumlakó

Mielőtt megvettem a Dynákat 2 héten keresztül bújtam a használtcikk piacot és meghallgattam az említett Quadralt egy Infinity Kappat, B&W 603-at, JBL studio l890, Dali Zensor illetve az Icon sorozatból egyet meg nem mondom már melyik volt, tehát nem csak elmentem a Streaaudioba és na "adjátok nekem ide ezt a dobozt" fejezet következett:)
Volt nem egy darab használt hangfalam 30 éves hifi pályafutásom alatt tehát nem zárkózom el ezektől sőt, de sajnos most egyik sem győzött meg arról, hogy ő kellene!
Ami viszont biztos, hogy az erősítőmmel kellett volna mindet meghallgatni mint a Dynákat, mert az biztos ahogy te is említetted ne8m mindegy a lánc többi tagja milyen, ez egy sarkalatos pontja ennek csak sajnos 35kg az erősítő így örültem, hogy egy helyre el tudtam vinni:(
Biztos vagyok benne, hogy SOKKAL szebben szólt volna mindegyik enlített hangfal de ezen már nem rugózok, mert nagyon nem bántam meg a Dynákat!
Az én gondolatom ezekről az, hogy:
A Ribbonokkal szerelt elődök már rendesen benne vannak a korban és öregségükhöz mérten muzsikálnak.
Egy kategóriába semmiképpen sem tenném a Dynóval, maximum a meghatározott ár utalhat erre. Másrészt a Dyna tesztje arról szól, hogy "jó átlag". Tehát valami ami szól, és nem mondhatsz rá rosszat, de jót sem. Nyilván én sem akarok neked (Zolika69) savanyú cukrot adni, de inkább vettem volna a helyedben 10 mást és akár használtan (akár egy B&W 603, 604, stb., vagy Shogun-t) , mert az, hogy új, nem jelenti azt, hogy tuti. Viszont kinek a pap, kinek a paplan.
Ami még nem mindegy az, hogy milyen a lánc többi része, mert mint tudjuk jelentős különbségeket mutathatnak más rendszerek.
A Caerul kategória szintén jóval alatta van, szóval nem ugyanaz a szint. Persze ez csak az én véleményem.
Összefoglalva köszönöm, hogy hozzászóltatok!
Én Caerulokat szoktam hallgatni időnként.
Nincs rossz hangjuk, de arra nem ösztönöz, hogy eléjük üljek. Nem tudom hogy ez a páros jobb vagy rosszabb. Én németesnek mondanám.
- Zolika69
- Fórumlakó

Nos a válasz egyértelmű. Tapasztalat hiányában sehová. Pedig.............
Sok sikert a döntésben!
Azért kíváncsi lennék, hogy ki hová teszi, illetve sorolja ezt a hangsugárzót....
Nos a válasz egyértelmű. Tapasztalat hiányában sehová. Pedig.............
Azért kíváncsi lennék, hogy ki hová teszi, illetve sorolja ezt a hangsugárzót....