Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus Charon sub
Clarus Charon sub
Na, látod, ezt nem is kérdeztem, de ha elmúlnak az ünnepek, esetleg utánaérdeklődöm, hogy van-e bármi ilyesmi.
3 ezret fizettem a javításért a kiszállítással együtt, tehát semmi komoly hibára nem kell gondolni (Egyszerű biztosítékcsere volt).
2009 körül vásároltam egyébként a ládát, Charon II a pontos típusa.
Akkor itt miért 2évesként hirdeted?
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemp ... tm?first=1
Clarus Charon sub
...
Mikori vétel Clarus vállalt még rá garanciát a javítás után?
Na, látod, ezt nem is kérdeztem, de ha elmúlnak az ünnepek, esetleg utánaérdeklődöm, hogy van-e bármi ilyesmi.
3 ezret fizettem a javításért a kiszállítással együtt, tehát semmi komoly hibára nem kell gondolni (Egyszerű biztosítékcsere volt).
2009 körül vásároltam egyébként a ládát, Charon II a pontos típusa.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Clarus Charon sub
Sziasztok!
A Clarus subom már legalább egy éve használaton kívül van, mert amint bekapcsolom, durva rezonálva búgni kezd.
Lehet, hogy egy szaki seperc alatt meg tudná csinálni, az is lehet, hogy csak biztosítékot kellene cserélni benne, de annyira megközelíthetetlen az erősítője, hogy fogalmam sincs, magamnak hogy szedhetném valamennyire szét.
Ha bárki tud tanácsot adni vele kapcsolatban, vagy szerelőt ajánlani, azt nagyon megköszönném.
Rosszul szúrtam be az idézetet.
1hónapja kérdezte itt az eladó, hogy mi lehet a baja.
Én meg azt kérdeztem, hogy meglett javítva.
Mikori vétel Clarus vállalt még rá garanciát a javítás után?
Clarus Charon sub
Bocsánat az offért, közben megfejtettem.
Clarus Charon sub
Nem értem a hirdetést, Shimi saját magát kérdezi? Ki az eladó?
Clarus Charon sub
Persze, a Clarushoz küldtem egyenesen.
Apróságon ment el csupán, de már rendben van.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Clarus Charon sub
Szia! Merre lehet meghallgatni?
Clarus Charon sub
"Sziasztok!
A Clarus subom már legalább egy éve használaton kívül van, mert amint bekapcsolom, durva rezonálva búgni kezd.
Lehet, hogy egy szaki seperc alatt meg tudná csinálni, az is lehet, hogy csak biztosítékot kellene cserélni benne, de annyira megközelíthetetlen az erősítője, hogy fogalmam sincs, magamnak hogy szedhetném valamennyire szét.
Ha bárki tud tanácsot adni vele kapcsolatban, vagy szerelőt ajánlani, azt nagyon megköszönném."
Meglett javítva?
Clarus Charon sub
Sziasztok!
Ha bárki tud tanácsot adni vele kapcsolatban, vagy szerelőt ajánlani, azt nagyon megköszönném.
Clarus Charon sub
Eladó egy kifogástalan állapotban lévő Clarus Charon sub.
Ár: 45.000 Ft