Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elac FS 58.2
Elac FS 58.2
Köszi.
Amúgy egyik sem. gyebi72/Lemmy9. Egységesítettem a fórumnevem, hogy mindenhol egyforma legyen.
Jegelve a hangsugárzó pár egy szimpatikus fórumtársnak, de bármi közbejöhet.
Nekem van jegelve. ami rajtam múlik - ott nem jöhet közbe semmi. Ahogy megbeszéltük - megyek érte. Köszönöm.
Elac FS 58.2
Akkor most "Gyeby" vagy "lemmy9" ?
Igazából teljesen mindegy ..... egy rettentő korrekt és megbízható az úriember ! ! !
Amennyiben valaki üzletet köt vele nem fog csalódni .
A leírtak mindig és teljesen megfelelnek a valóságnak ! ! !
Sok sikert ! ! !
HM : Philips 65"OLED , CA 751R V2 , Dynaudio X38 - X28C - X18 - Dynaudio 250MK II sub-2x.
Dune HD Duo 4K
Zene : HiFi Rose RS250 - Atoll IN300
Usher Mini Dancer 2 DMD
Elosztó : Dillenhöfer NL-5
Tápkábel : MBL PC 1 , Pangea 9
Aq Vodka HDMI
Aq Yukon RCA
Viablue SC6
Dune HD Duo 4K
Zene : HiFi Rose RS250 - Atoll IN300
Usher Mini Dancer 2 DMD
Elosztó : Dillenhöfer NL-5
Tápkábel : MBL PC 1 , Pangea 9
Aq Vodka HDMI
Aq Yukon RCA
Viablue SC6
Elac FS 58.2
Szia!
Ha felolvad a jég,talán mennék érte!
- lacielvtars
- Nincs visszaút
- Értékelés: 9
Elac FS 58.2
Agyalok ezwn a hangfal paron
A jelenlegit meg lehet befognam hatteteknek
Nem biztos meg semmi, de UP a portekanak es az eladónak...
Elac FS 58.2
helloka! kérdezném hány éves dobozok?
Elac FS 58.2
Én is csak ajánlani tudom volt szerencsém meghallgatni az fs 509 et és az fs 609-et nem ez a kategória de úristen baromijó hangfalak sikeres eladást engem megfertőzött:) UPP
Elac FS 58.2
Az 58.2-őt nem ismerem, de nemrég hallottam az FS 78-at és arról csak jókat tudok mondani. Energikus, részletes és van benne mély rendesen. :-) A számozás alapján gondolom ez is hasonlóan jó lehet.
A FS 78 azért komolyabb darab, igaz -ha jól tudom- majdnem kétszer annyiba is kerül. Viszont a 68.2 az nagyon hasonló ehhez és itt egy teszt, amiben 10 hangsugárzó között simán nyerte a tesztet. Tudom, minden tesztbe bele lehet kötni, de azért durva mennyire legyalázta a Dali Lektor 6-ot.
http://elac.ro/PDF/FS_68_2_rev-pcwelt.pdf
Ha valamelyik márkára lehet mondani, hogy mindenevő, hát az Elac szerintem az. Persze mindegyik a maga szintjén, de pár modelltől eltekintve alkalmas mozira és zenehalgatásra is. Benne van a bugi faktor, de ha kell szépen is tud muzsikálni.
Ez a doboz most tényleg jó lehetőség belépni az Elac világába.
Elac FS 58.2
Az 58.2-őt nem ismerem, de nemrég hallottam az FS 78-at és arról csak jókat tudok mondani. Energikus, részletes és van benne mély rendesen. :-) A számozás alapján gondolom ez is hasonlóan jó lehet.
Nagy felbontású képek és eladó termékek (OneDrive galéria):
https://1drv.ms/f/c/3e6ca456537efe15/El ... P5PNGE_-Kg
https://1drv.ms/f/c/3e6ca456537efe15/El ... P5PNGE_-Kg
Elac FS 58.2
Az Elac tuti megfertőz, minden kategóriában nagyon versenyképes.
Én egy Dalit akartam venni és egy FS 189-el jöttem ki a boltból.