Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzók javítása
Hangsugárzók javítása
Annyi JBL-t vettél, írj nekik, csak küldenek egy magasat ! Régebben az Expresszben hirdettek ilyen magasat, keress rá, talán még meg van.
Hangsugárzók javítása
A haveromnak kellene az Infinity centerébe magassugárzó.
Hol nézzem meg?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Hangsugárzók javítása
Szervusztok! Orion Hs-500-hoz értő szakit keresek. Át kéne nézni kicsit és el is kéne végezni a szükséges javításokat is.
Genelec 8050
Mytek 192 DSD
McBook Pro
Audirvana+
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
A mellékelt képen látható szakadás következett be öcsém egyik hangfalán (egy régi Hitachi Hs-3 ról van szó: http://audio-databas...ker/hs-3-e.html).
Mit lehet vele kezdeni? Javítható még? Ha igen, van-e valakinek bp-i, megbízható szakemberhez kontaktja?
Hálás köszönet előre is a segítségért.
Hangsugárzók javítása
Nincs a közeledben, akár egy segítőkész RTV műszerész? Esetleges meghibásodásra fényt tudna deríteni.
Hát, ha van is, nem tudok róla. Mármint nem ismerek senkit
Hangsugárzók javítása
Nem tudom jó helyen próbálkozom-e, de hátha
Van nekem egy pár JPW ML710-esem. Az utóbbi pár hónapban nem nagyon hallgattam, talán még novemberben volt bekapcsolva
egy film erejéig. Most megint lenne időm zenét hallgatni, de valahogy furának, 'fedettnek', valahogy tompának tűnik a hangja.
Nem tudom, az idő megszépít és mindig ilyen volt csak szebbre emlékezem, vagy valami baja van? Vagy csak járatni kell pár órát,
napot? De lakótársam is meghallgatta, rögtön azt mondta, hogy 'Hű, de sz@rul szól' :/ Neki ML510-esei vannak.
Van valakinek ötlete, mit kezdjek vele? Köszi.
Nincs a közeledben, akár egy segítőkész RTV műszerész? Esetleges meghibásodásra fényt tudna deríteni.
Hangsugárzók javítása
Nem tudom jó helyen próbálkozom-e, de hátha
Van nekem egy pár JPW ML710-esem. Az utóbbi pár hónapban nem nagyon hallgattam, talán még novemberben volt bekapcsolva
egy film erejéig. Most megint lenne időm zenét hallgatni, de valahogy furának, 'fedettnek', valahogy tompának tűnik a hangja.
Nem tudom, az idő megszépít és mindig ilyen volt csak szebbre emlékezem, vagy valami baja van? Vagy csak járatni kell pár órát,
napot? De lakótársam is meghallgatta, rögtön azt mondta, hogy 'Hű, de sz@rul szól' :/ Neki ML510-esei vannak.
Van valakinek ötlete, mit kezdjek vele? Köszi.
Hangsugárzók javítása
Mit hoz a véletlen, pont most beszéltünk telefonon. :-)
A pick-uppal kapcsolatban oldala is van.
www.kz-sound.hu
A hangszóró javítással kapcs pedig priviben keressetek ha valakinek szüksége van ilyen szolgáltatásra. Természetesen mindent garival csinál.
Hangsugárzók javítása
Én Gyulán Kárpáti Zoltánt ajánlom. Több évtized hangszóró javítás áll a háta mögött. Nagy koponya, jelenleg egy (húros)hangszer pick-up -on dolgozik ami már szabadalmi védettséget élvez. Ha esetleg valakinek szüksége van a számára, privátban megadom.
Hangsugárzók javítása
Nekem a Spendoromnak a gumi pereme levált a kosárról, mert valami öntapadó szalaggal volt ráragasztva gyárilag ?!? Pillanatragasztóval javítottam gond nélkül.
Ez nagyon rossz ötlet volt, inkább pálmatex-et használj legközelebb.
Hangsugárzók javítása
XVIII. Kispesti utca 37. A nevére most hirtelen nem emlékszem. Sok éves múlttal rendelkező profi szakember! Rábízhatsz bármilyen értékű hangszórót.
Sajnos ők már nem foglalkoznak hangszóró javítással.
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
Hangsugárzók javítása
Hangszóró gumi membránszél ragasztásához milyen márkájú/típusú (rugalmas) ragasztót ajánlotok ami Mo.-on is kapható? Link is jöhet.
Nekem a Spendoromnak a gumi pereme levált a kosárról, mert valami öntapadó szalaggal volt ráragasztva gyárilag ?!? Pillanatragasztóval javítottam gond nélkül.
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
Hangsugárzók javítása
XVIII. Kispesti utca 37. A nevére most hirtelen nem emlékszem. Sok éves múlttal rendelkező profi szakember! Rábízhatsz bármilyen értékű hangszórót.
Köszönöm szépen!!! Jó sokára vettem észre, de még aktuális. Januárban meg is látogatom!
Köszi!
Hangsugárzók javítása
Sziasztok,
Volna lehetosegem hozzajutni egy hibas Heco Vitas sub20a-hoz. Szol egy darabig majd random elmegy a hangja. Kikapcs/bekapcs segit rajta. Mennyire draga ezt javitani? Mennyit adjak max erte?
Elore is koszi!
- cyberpalko
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Hangszóró peremezésben tud nekem Valaki segíteni?
Üdv
retroaudio.hu
Hutyra Ferenc utca 6-8 pinceszint 58-as csengo
Hangsugárzók javítása
Aztán van itt egy másik http://www.hangszorobolt.hu/?page=sub&inc=elerhetosegek de velük volt már problémám sajnos.
Hangsugárzók javítása
Megvan a neve
Kéri Zoltán
Hangsugárzók javítása
Köszönöm, felhívom!
Csak az a baj, hogy a Múzeum krt. a XVIII.-ból nem túl könnyen megközelíthető... :!crutch:
Hangsugárzók javítása
Hangszóró gumi membránszél ragasztásához milyen márkájú/típusú (rugalmas) ragasztót ajánlotok ami Mo.-on is kapható? Link is jöhet.
- nehezfiu
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 8
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Üdv
Szia, nekem va egy ismerősöm aki nagyon szépen dolgozik, megbízható, mivel nem publikus küldöm pm-be az elérhetőségét.
Üdv.Nehézfiú.
JVC QLY 55F,Luxman L510,Luxman D01,Martin Logan Clarity,teljes Power R kábelezés.
Hangsugárzók javítása
Sziasztok!
Üdv
Hangsugárzók javítása
Köszönöm, felhívom!
Csak az a baj, hogy a Múzeum krt. a XVIII.-ból nem túl könnyen megközelíthető... :!crutch:
T.Fetaaah!
Aubek Ferencnél én is javíttattam,csak ajánlani tudom,a legjobb hangszórójavító!
Olyan infót hallottam,hogy meghalt,nem tudom igaz-e.
Gyuri
Hangsugárzók javítása
Köszönöm, felhívom!
- tandbergfan
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 21
Hangsugárzók javítása
SZia.
Aubek Ferenc
Tel:0670/2232066
Őt keresd profi!!!
Őt a múzeum körúton találod meg!
.......
Hangsugárzók javítása
Azt nem tudom,de azt igen,hogy:258 Megtekintés volt idáig.
Az a baj, hogy csak megtekintések vannak, szakemberek elérhetősége nem érkezik.