Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Audio Analogue Puccini

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Audio Analogue Puccini

Hozzászólás Szerző: meunier »

Eljegesedve!

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Jég feloldva.

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Egyenlőre jég alatt a Puccini.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6493

Audio Analogue Puccini

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Köszi, hogy szóltál.

Szóval: ezüst a drága és a "sima" Puccini, a távirányító nélkülni. Az előlap vastagságát nem mértem eddig. Amint nálam lesz, megmérem.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Pár kérdés (bár nem tartozom a potenciális vevőid közé), ami könnyíthet az eladáson:
- ezüst vagy fekete
- 5 vagy 10mm-es előlapos
- "sima" Puccini vagy távos (Puucini-R)
Egyébként pedig a jó kis erősítőnek, meg a korrekt árnak!

Köszi, hogy szóltál.

Szóval: ezüst a drága és a "sima" Puccini, a távirányító nélkülni. Az előlap vastagságát nem mértem eddig. Amint nálam lesz, megmérem.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6493

Audio Analogue Puccini

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Sziasztok.

Családiállapot változás és költözés miatt felszámolom a szeretett, de nagyon keveset használt audió felszerelésem. Elsőnek az erősítőm hírdetem meg. Kiváló állapotnak örvend. Garantáltan belenyúlásmentes. Sajnos a doboza nincs már meg. Viszont nem dohányzom és a készülék sem dohányszagú.
Helyileg Dabason található vagy szeptember 18-a után Budapesten.

Irányár: 95000 forint. Ebben az árban benne van a házhozszállítás Pest-megye, Budapest, esetleg az ország középső régiójában (Bács-kiskun-megye, Nógrád-megye, Szolnok-megye, Veszprém-megye).

A személyes találkozó híve vagyok, így a készüléket nem postázom.

Elérhetőségeim: itt privát üzenet, email: monichlaszlo1974@yahoo.hu vagy pedig telefon: telekom
4272négyhetvenhét.

Fényképet sajnos most nem tudok feltölteni, mert jelen pillanatban Budapesten vagyok, a Puccini meg Dabason.

Pár kérdés (bár nem tartozom a potenciális vevőid közé), ami könnyíthet az eladáson:
- ezüst vagy fekete
- 5 vagy 10mm-es előlapos
- "sima" Puccini vagy távos (Puucini-R)
Egyébként pedig  a jó kis erősítőnek, meg a korrekt árnak!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Sziasztok.

Családiállapot változás és költözés miatt felszámolom a szeretett, de nagyon keveset használt audió felszerelésem. Elsőnek az erősítőm hírdetem meg. Kiváló állapotnak örvend. Garantáltan belenyúlásmentes. Sajnos a doboza nincs már meg. Viszont nem dohányzom és a készülék sem dohányszagú.
Helyileg Dabason található vagy szeptember 18-a után Budapesten.

Irányár: 95000 forint. Ebben az árban benne van a házhozszállítás Pest-megye, Budapest, esetleg az ország középső régiójában (Bács-kiskun-megye, Nógrád-megye, Szolnok-megye, Veszprém-megye).

A személyes találkozó híve vagyok, így a készüléket nem postázom.

Elérhetőségeim: itt privát üzenet, email: monichlaszlo1974@yahoo.hu vagy pedig telefon: telekom
4272négyhetvenhét.

Fényképet sajnos most nem tudok feltölteni, mert jelen pillanatban Budapesten vagyok, a Puccini meg Dabason.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”