Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Audio Analogue Puccini
Audio Analogue Puccini
Eljegesedve!
Audio Analogue Puccini
Jég feloldva.
Audio Analogue Puccini
Egyenlőre jég alatt a Puccini.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6493
Audio Analogue Puccini
Köszi, hogy szóltál.
Szóval: ezüst a drága és a "sima" Puccini, a távirányító nélkülni. Az előlap vastagságát nem mértem eddig. Amint nálam lesz, megmérem.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Audio Analogue Puccini
Pár kérdés (bár nem tartozom a potenciális vevőid közé), ami könnyíthet az eladáson:
- ezüst vagy fekete
- 5 vagy 10mm-es előlapos
- "sima" Puccini vagy távos (Puucini-R)
Egyébként pedig a jó kis erősítőnek, meg a korrekt árnak!
Köszi, hogy szóltál.
Szóval: ezüst a drága és a "sima" Puccini, a távirányító nélkülni. Az előlap vastagságát nem mértem eddig. Amint nálam lesz, megmérem.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6493
Audio Analogue Puccini
Sziasztok.
Családiállapot változás és költözés miatt felszámolom a szeretett, de nagyon keveset használt audió felszerelésem. Elsőnek az erősítőm hírdetem meg. Kiváló állapotnak örvend. Garantáltan belenyúlásmentes. Sajnos a doboza nincs már meg. Viszont nem dohányzom és a készülék sem dohányszagú.
Helyileg Dabason található vagy szeptember 18-a után Budapesten.
Irányár: 95000 forint. Ebben az árban benne van a házhozszállítás Pest-megye, Budapest, esetleg az ország középső régiójában (Bács-kiskun-megye, Nógrád-megye, Szolnok-megye, Veszprém-megye).
A személyes találkozó híve vagyok, így a készüléket nem postázom.
Elérhetőségeim: itt privát üzenet, email: monichlaszlo1974@yahoo.hu vagy pedig telefon: telekom
4272négyhetvenhét.
Fényképet sajnos most nem tudok feltölteni, mert jelen pillanatban Budapesten vagyok, a Puccini meg Dabason.
Pár kérdés (bár nem tartozom a potenciális vevőid közé), ami könnyíthet az eladáson:
- ezüst vagy fekete
- 5 vagy 10mm-es előlapos
- "sima" Puccini vagy távos (Puucini-R)
Egyébként pedig a jó kis erősítőnek, meg a korrekt árnak!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Audio Analogue Puccini
Sziasztok.
Családiállapot változás és költözés miatt felszámolom a szeretett, de nagyon keveset használt audió felszerelésem. Elsőnek az erősítőm hírdetem meg. Kiváló állapotnak örvend. Garantáltan belenyúlásmentes. Sajnos a doboza nincs már meg. Viszont nem dohányzom és a készülék sem dohányszagú.
Helyileg Dabason található vagy szeptember 18-a után Budapesten.
Irányár: 95000 forint. Ebben az árban benne van a házhozszállítás Pest-megye, Budapest, esetleg az ország középső régiójában (Bács-kiskun-megye, Nógrád-megye, Szolnok-megye, Veszprém-megye).
A személyes találkozó híve vagyok, így a készüléket nem postázom.
Elérhetőségeim: itt privát üzenet, email: monichlaszlo1974@yahoo.hu vagy pedig telefon: telekom
4272négyhetvenhét.
Fényképet sajnos most nem tudok feltölteni, mert jelen pillanatban Budapesten vagyok, a Puccini meg Dabason.