Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hta 30
Hta 30
Elkelt!
Hta 30
fel
Hta 30
kellemes hétfőt!
Hta 30
.
Hta 30
heti föl!
Hta 30
Kiváló hangú végfogot tessék! Nagyon szépen megépített példány, a belvilágát lásd a lentebbi linken!
Hta 30
A 38-ban a belföldi post ára is benne van!
Hta 30
Ez is 2x30 wattos?
8 ohmon 30 W a teljesítménye, 4 ohmon 50 W:
http://audiodiyers.h...b9fcf&mode=view
Bőségesen elegendő kraft van benne megfelelően túlméretezett táppal. Ha kikapcsolom, még másfél percig szól legalább ha a forrás nincs lekapcsolva
Hta 30
38 ezer
A IX. kerületben megtapogatható, meghallgatható. Letét esetén saját rendszerben is kipróbálható.
Ez is 2x30 wattos?
Hta 30
38 ezer
A IX. kerületben megtapogatható, meghallgatható. Letét esetén saját rendszerben is kipróbálható.
Hta 30
fel
Hta 30
fel
Hta 30
fel!
- Pixelmiska
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Hta 30
Írtam pü-t, köszönettel várom a visszajelzést!
Hta 30
Kiváló ár-érték arányú végfokot tessék!
Hta 30
Tisztességesen megépített erősítő, nem zörög, nem lötyög benne semmi, teljesen szoba-kompatibilis külalak!
Hta 30
Sziasztok!
Eladóvá vált HTA 30 végfokom. Nagyon masszív, nehéz darab, 2 dobozos készülék (a transzformátor külön dobozban foglal helyet). A hangja nagyon megkapó, kiegyensúlyozott, remek középtartománnyal. Itt vettem a fórumon, az előélete itt található:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1680812
Nagyon vigyáztam rá, nincsenek karcok vagy egyéb esztétikai vagy műszaki hibái. A fentieknek megfelelően az ára nem változott, fix 40000 forint (a nekem ennyit ér meg, meg annyit ér meg történetekkel ne fárasszuk egymást, elkótyavetyélni nem fogom). Az erősítő Budapesten lakik. Előre utalás esetén gondosan becsomagolva postázom is.
Képek:
Elérhetőségem : harminc-25-33-6hat-egy, vagy privátban.