Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
ProEra monoblokkok eladók
max 100watt - 8ohm
Üdvözletem!
Pontosan mekkora az erősítő teljesítménye,és hány ohmra? Amit tudunk 45 wattig "A" osztály.
Üdvözlettel:Zolko
100.000,-
Népszerű ez a bejegyzés, túl a 4.000-en. Talán a nézelődők közül várnak még árengedményt, de ígérem nem lesz.
A helyzet az, hogy ez egy kis szériás hazai DIY gyártó terméke. Tudom, hogy ha itt sem tudom eladni, akkor a "nemismertség" okán máshol sem fog menni. Ezért maradni fog.
De most még eladó, ezért .
fix: 110.000,-Ft
Az ára alku tárgya!
Még eladó!
130.000,-
Vajon van az a pénz??? (amennyiért valakit érdekel és amennyiért én is odaadom)
130.000,-
135.000,-
Többszöri nekifutásra, próbálkozásra végre tegnap vettem egy Voyd the Valdi lemezjátszót. Most még egy Helius karra vadászom. Ehhez "gyűjtögetek".
Erősítőm az aláírásomban szereplő már van.
mire akarod ennyire lecserélni persze csak ha publikus............mert ennyiért közel sincs ilyen hang , természetesen csak akkor hogyha ha a hang az első szempont ,,,
138.000,-
Aki gondolkodna ebben az erősítőben, az küldjön PM-et, mert kinéztem "valamit" és adnék erre az erősítőre egy jó árat.
139.000,-