Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ayon Audio Spark III
Ayon Audio Spark III
Köszönöm a lehetőséget, elkelt!
Sajnos nem itthon hanem visszakerült a szülőhazájába.
-
Vendég
Ayon Audio Spark III
Eladó a címben szereplő erősítőm.
Újonnan vásároltam a magyarországi forgalmazótól pontosan két éve, így még 1 év garancia van rá. Számlája,leírása, doboza megvan. Makulátlan állapotú keveset használt az utóbbi háromnegyed évben letakarva áll.A távirányítója még fóliában, nem volt használva.
Az eladás oka: komoly végfokot szeretnék így ilyen csere ajánlatokat szívesen veszek.
Az új ára 4.495.- EUR volt a jelenlegi 500.-al több.
Egyelőre csak telefonos fényképem van, igyekszek egy normális fényképet feltenni addig is a közelmúltban volt egy ilyen erősítő itt a fórumon, az enyém is pontosan így néz ki, ez is hangerő szint kijelzővel szerelt újabb modell.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1827279
Debrecenben található, mivel Miskolcon dolgozom így előre egyeztetett időpontban ott is átvehető.
irány ár: 800.000.-
Szia Csabi
Egy telefonos elérhetőséget küldj nekem ,hogy az érdeklödönek továbbitsam
Üdv.
Tibor
Ayon Audio Spark III
Eladó a címben szereplő erősítőm.
Újonnan vásároltam a magyarországi forgalmazótól pontosan két éve, így még 1 év garancia van rá. Számlája,leírása, doboza megvan. Makulátlan állapotú keveset használt az utóbbi háromnegyed évben letakarva áll.A távirányítója még fóliában, nem volt használva.
Az eladás oka: komoly végfokot szeretnék így ilyen csere ajánlatokat szívesen veszek.
Az új ára 4.495.- EUR volt a jelenlegi 500.-al több.
Egyelőre csak telefonos fényképem van, igyekszek egy normális fényképet feltenni addig is a közelmúltban volt egy ilyen erősítő itt a fórumon, az enyém is pontosan így néz ki, ez is hangerő szint kijelzővel szerelt újabb modell.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1827279
Debrecenben található, mivel Miskolcon dolgozom így előre egyeztetett időpontban ott is átvehető.
irány ár: 800.000.-