Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Onkyo TX-SR 608 fekete, első tulaj, hibátlan

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
Errtu
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Errtu »

Hoppá, ezt zárom is!
Egy kedves barátom jelezte az igényét, tehát az övé

Errtu

Nagyon szerettem az Onkyo-nak ezt a modelljét mert a sztereója is elég jó volt. Viszont az újabb nr szériának elég gyengus a sztereója szerintem
Sok sikert az eladáshoz

Én nem vagyok nagy szakértő, de nekem is kimondottan tetszett a hangja sztereón is, mozin meg imádtam!
Az új szériák valahogy nekem sem szimpik, bár csak egy 636- ost hallottam produkció közben.
Speciel az enyémet nem adnám oda érte. Szigorúan a régi szériánál maradtam a feljebblépés kapcsán is.
A biztatást nagyon köszönöm! 

becy76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 176

Hozzászólás Szerző: becy76 »

Nagyon szerettem az Onkyo-nak ezt a modelljét mert a sztereója is elég jó volt. Viszont az újabb nr szériának elég gyengus a sztereója szerintem
Sok sikert az eladáshoz

Errtu

Eladó a címben említett fekete színű 7.2- es házimozi erősítő!
Hazai vásárlás, első tulajdonos vagyok, teljesen gyári, tökéletes állapotban van. Egyetlen karc sincs rajta.
Összesen egyszer volt mozgatva, mikor 5.1- ről 7.1- re váltottam. Szétszedve, szerelve, javítva nem volt.
Minden tartozék: füzetkék, magyar manual, gyári doboz, táv, mérőmiki, még a hungarocell is 
Csak a távirányítón látszik a használat, ezt egyszer szét is kellett szednem, hogy kitakarítsam.
Nem vagyok hajlandó fóliázott távirányítót használni 
Budapesten, a VII. kerületben lakik. Itt természetesen kipróbálható 7.1- ben minden funkciója.
Nagyon szerettem, kicsit bánom is az eladást, de már megvan a következő Onkyo.

Elérhetőség: 0670/515-1500           Irányár: 75.000- Ft
                                                          Alku természetesen van!

Nem írkálok műszaki adatokat, a linken minden ott van:
http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx-sr608-35325.html

Egy teszt is legyen:
http://perfektaudio.hu/index.php/katego ... sito-teszt

A képek telefonosak, remélem azért látható a lényeg.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”