Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam AVR500 ezüst
Arcam AVR500 ezüst
Elkelt, zárom.
Arcam AVR500 ezüst
Új ár: 280 ezer ft.
(ezt se gondoltam volna... hangja a 600-aséval azonos...)
Arcam AVR500 ezüst
UP
Pestre fel tudom vinni!
Arcam AVR500 ezüst
UP
nagyon árválkodnak itt az Arcamok
Arcam AVR500 ezüst
UP!
(ha esetleg valakit érdekelne, lesz egy eladó ezüst 600-asom is, nemsokára meghirdetem)
Arcam AVR500 ezüst
Sajnos nem tudom, csak lattam , hogy van hozza 3D firmware. Nem probaltam ki a frissitest mert nem izgat a 3D
Az erositonek meg nagy UP! Az AVR 400 szokott (kb) ennyiert menni, es hat a ket erosito kozt hatalmas, mondhatni: eg es fold kulonbseg van!!! Termeszetesen az 500 javara.
Én is úgy tudom hogy panelt kell cserélni.Ez már egy felső ligás játékos!
Arcam AVR500 ezüst
Szerintem ez nem egeszen igy van, ott van a szoft. a 3d, es a nem 3d-s verziohoz. Tobb mint valoszinu a panelt cserelik az upgrade folyaman, de javitsatok ki ha tevedek.
Sajnos nem tudom, csak lattam , hogy van hozza 3D firmware. Nem probaltam ki a frissitest mert nem izgat a 3D
Az erositonek meg nagy UP! Az AVR 400 szokott (kb) ennyiert menni, es hat a ket erosito kozt hatalmas, mondhatni: eg es fold kulonbseg van!!! Termeszetesen az 500 javara.
Arcam AVR500 ezüst
Szerintem ez nem egeszen igy van, ott van a szoft. a 3d, es a nem 3d-s verziohoz. Tobb mint valoszinu a panelt cserelik az upgrade folyaman, de javitsatok ki ha tevedek.
Arcam AVR500 ezüst
Itt van hozza a 3D software amivel atengedi a 3D-t
http://www.arcam.co.uk/products,av-ampl ... avr500.htm
Arcam AVR500 ezüst
Sajnos azt tapasztalom, hogy a 3D hiánya zavarja az embereket. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Nekem Oppo lejátszóm van, amin 2 HDMI kimenet van, engem kifejezetten zavarna, ha bármilyen képi jel menne át egy HM erősítőn.
Ezt az erősítőt annak ajánlom, akinek tényleg a hangminőség az elsődleges.
Arcam AVR500 ezüst
Lassan jön a karácsony
Arcam AVR500 ezüst
Új ár: 300 ezer ft.
Arcam AVR500 ezüst
Új ár: 330 ezer ft.
Arcam AVR500 ezüst
Új ár: 350 ezer ft.
Arcam AVR500 ezüst
UP
Nagyon szuper készülék ez jól jár aki megveszi.
Arcam AVR500 ezüst
Mivel többen kérdezősködtök, beírom ide is:
Szériahiba volt ez a melegedés dolog az összes 500-asnál. De az Arcam automatikusan javította őket, úgy tudom, hogy eredetileg 600-asban található alkatrészekkel cserélte ki az 500-as melegedő alkatrészeit.
Angliában vettem a gépet néhány hónapja egy úriembertől, aki ezt korábban elintézte ott helyben, és a legújabb szoftvert is ő rakatta fel rá. Az 5 év gari alatt ezeket megcsinálta az Arcam szó nélkül mindenkinek, aki igényelte.
Hozzám így került a gép abban a hibátlan állapotában, ahogy most van.
(amúgy közben az is kiderült, hogy elnéztem a dátumot, novemberig még van rá garancia, akkor jár le az 5 év. Bár szerintem innen Magyarországról necces lenne ilyesmit intézni...)