Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Electrocompaniet EC 4.8 előfok eladó
Köszönöm a lehetőséget!
Nagy rajongója vagyok ennek "fekete seregnek"!
Volt már többféle integráltam ECI-2, ECI-4 is, sőt korábbi elő-végfok is, és még valószínűleg lesz is...
mert tényleg nagyon jó hangú készülékek.
Kicsit irigykedem, hogy Te bármelyiket hallgathatod...
Ha tudom elore hogy josz zenet hallgatni akkor barmilyen Electrocompaniet hangberendezest meg lehet nalam hallgatni, csak elore kell tudnom, hogy felkeszuljek ra. Integralt erosito is van, bar elofok / vegfokok meg jobban szolnak. Electrocompaniet erositok kitunoek. Nem veletlen hogy a 70-es evekben erositokkel lettek hiresek.
De ami igazan aggaszt az, hogy mar sajnos nem lehet uj zenet hallgatni. Az uj kiadasok mar evek ota rosszak. Szandekosan el vannak rontva es a hangfelveteli studiok tudasa egyre hanyatlik. Az egyik fontos minosegi jellemzo a dinamikai kompresszio. Ennek az aldozata szinte minden uj felvetel. Kiveve a klasszikus zenet. De ez mas tema. Akit erdekel van egy adatbazis ahol a dinamikai kompresszio van merve tobb ezer albumon. Ezt az adatbazist en is fejlesztem, de ti is hozzajarulhattok. Link: http://dr.loudness-war.info/
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Ha tudom elore hogy josz zenet hallgatni akkor barmilyen Electrocompaniet hangberendezest meg lehet nalam hallgatni, csak elore kell tudnom, hogy felkeszuljek ra. Integralt erosito is van, bar elofok / vegfokok meg jobban szolnak. Electrocompaniet erositok kitunoek. Nem veletlen hogy a 70-es evekben erositokkel lettek hiresek.
De ami igazan aggaszt az, hogy mar sajnos nem lehet uj zenet hallgatni. Az uj kiadasok mar evek ota rosszak. Szandekosan el vannak rontva es a hangfelveteli studiok tudasa egyre hanyatlik. Az egyik fontos minosegi jellemzo a dinamikai kompresszio. Ennek az aldozata szinte minden uj felvetel. Kiveve a klasszikus zenet. De ez mas tema. Akit erdekel van egy adatbazis ahol a dinamikai kompresszio van merve tobb ezer albumon. Ezt az adatbazist en is fejlesztem, de ti is hozzajarulhattok. Link: http://dr.loudness-war.info/
na ilyenem még lesz egyszer... ezt szívesen hazahoznám...!
végfok is van hozzá "jóáron"
milyen készülékeket lehet még meghallgatni nálad EC-ből?
integrált is van?
köszönöm!
jöhet privátban is...
Most még olcsóbban 1699,- Euroért.
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Most még olcsóbban 1699,- Euroért.
Ha addig nem kell el, meg lehet hallgatni. Az előfok Pozsonyban van a studiomban.
Szia! Szivesen meghallgatnam augusztus vegen.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Eladó Electrocompaniet EC 4.8 referenciás előfok. Hibátlan kitűnő állapot. Enyhe karcolás az elülső panelen, amit nem látni, csak speciális megvilágitás mellett. Nézd meg a fényképeket. Távirányító es eredeti csomagolás van hozzá. Mivel Electrocompaniet márka kereskedő vagyok, így szükség szerint jótálás utáni szerviz biztosított.
Eredeti ár 3650,- Euró most csak 1890,- Euró
Absolut sound Golden Ear Awards 2010
További infó:
http://www.zs-acoustics.com/Electrocompaniet_EC48.html