Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity A308
Musical Fidelity A308
Koszonom a lehetoseget, egy kedves forumtarsunk, szimpatikus baratja vasarolta meg a keszuleket:-D
Jo helyre kerult.
Hasznalja egeszseggel, es sok orommel, ahogy en hasznaltam sokaig!
Udv:Pioneer
Musical Fidelity A308
App:-D
Musical Fidelity A308
UPP:)
Musical Fidelity A308
Upp supp turup:-D
Musical Fidelity A308
Bár van ráérdeklődés,de azért felhozom, upp:))
Musical Fidelity A308
A keszulek Gyorben talalhato, es termeszetesen 2 het garanciat vallalok arra hogy kifogastalan muszaki es esztetikai allapotban van!
Musical Fidelity A308
Szia!
Helyileg merre van a készülék?
Musical Fidelity A308
Minden bizonnyal nagyon jó választás lenne a Dynaudio A52SE hangfalaim mellé (annó nagyon tetszett az MF A3.2/Dynaudio A52 kombó mikor hallottam) de sajnos nem az én pénztárcámnak való az árazás.
Be kell érnem egyenlőre az YBA 201-el ami szintén nem rossz, de valahogy nem annyira dinamikus hang mint szeretném...
Egyébként merre található az erősítő?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Musical Fidelity A308
köszönöm szépen a segítséget:)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6181
Musical Fidelity A308
Misical.jpeg
Nem tudom miért kettő jelent meg, csak egy van:)))
Kétszer nyomtál rá a hozzáadás az üzenethez gombra.Megoldottam.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Musical Fidelity A308
Nem tudom miért kettő jelent meg, csak egy van:)))
Musical Fidelity A308
hello!
Eladó egy karcmentes Musical Fidelity A 308-as high-end erősítő!
Több infó a neten, mindenhol áradoznak a hangjáról.
Ár:330 ezer ft!
Üdv:Pioneer