Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon AVR-2808
Denon AVR-2808
Eladva.
Denon AVR-2808
Leárazva: 50000 HUF
Denon AVR-2808
Még mindig eladó.
A 60k azért csak nem lehet olyan magas irányár, hogy még alkualapra sem méltatja senki.
Denon AVR-2808
Mostantól fix 65 helyett 60k az irányár és várom az ettől alacsonyabb ajánlatokat is.
Denon AVR-2808
a letört ajtó az meg van vagy el is dobta .. csak mert még úgy takarná legalább ..
Meg van és a külső felülete sértetlen. Mivel a karok (a ház felüli oldalon) letörtek, így legfeljebb ragasztó tartja a helyén (hacsak nem vagy barkácsmester, hogy megjavítsd). Én is úgy kaptam, hogy a két szélén ragasztószalag fogta. Azt hittem, hogy csak a szállítás idejére rögzítették, de mikor levettem, hogy nyomjak egy reset-et és csatlakoztassam a mérőmikrofont, akkor a kezemben maradt. És nem tettem vissza cellux-al, mert erre csak esztétikai okból lehet szükség, nálam pedig úgy volt elhelyezve, hogy egyébként is kiesett a látómezőmből az AVR előlapja.
Denon AVR-2808
A telefonszámom lemaradt: +36305771994
a letört ajtó az meg van vagy el is dobta .. csak mert még úgy takarná legalább ..
HIGH-END.
Denon AVR-2808
A telefonszámom lemaradt: +36305771994
Denon AVR-2808
Gyártó specifikációk (erről az oldalról letölthető a kézikönyv is PDF formátumban):
http://www.denon.hu/hu/product/pages/pr ... id=avr2808
A legújabb HD Audio és Video támogatás.
Új veszteségments audio formátumok Dolby True HD és dts-HD Master Audio dekóderek.
Deep Color 30/36 bites színmélység és xvYCC szélesebb színtér támogatás.
HDMI 1.3a bemenetek/kimenetek a HD audio és video jelek gyorsabb kezelésére.
Korszerű Denon megoldások a tartalom maximális minőségének eléréséhez.
Azonos minőség és teljesítmény mind a 7 csatornához, 110W x 7 csatorna.
diszkrét eszközök minden egyes blokknál a legjobb teljesítmény eléréséért.
Dual új 32bites lebegőpontos DSP.
Master clock design a pontosabb jelfeldolgozás és a jelalak torzulás kiküszöbölése érdekében.
Az AL24 processing plus alkalmazás dinamikusabb tartományt és alacsony szintű hangrészletek feljavítását eredményezi.
A Denon új hangtechnikája MP3/WMA/AAC tömörített formátumok esetében magasabb frekvenciatartományt és mélyebb basszust reprodukál.
HD Video Circuit áramkör
Digitális média csatlakoztathatóság (Digital Media Connectivity)
Egyszerű használat
Automatikus Beállítások (Auto Setup) és Room EQ alkalmazások Audyssey MultEQ opcióval.
Célorientált zóna távvezérlő egységgel.
Auto Lip Sync (HDMI 1.3a).
Új hátsó panel elrendezés.
Több zónás funkció (Multi Zone Capability).
(Az "új" és "legújabb" itt nyilván úgy értendő, hogy 2008-ban, de az Atmos-on kívül nem sok érdemleges történ azóta, az Atmos-ért pedig sokkal messzebbre kell rugaszkodni...)
Denon AVR-2808
Ár: 65000 HUF
Kb. két éve vettem használtan, most pedig egy újabbra cseréltem.
Külső esztétikai állapot: Az előző tulajnak sikerült letörni a kijelző alatti gombsor fedelét, illetve kicsit lötyögősre koptatnia a hangerőszabályzó tárcsát, valamint egy apró horpadást okoznia a készülékház egyik hátsó sarkán. (Ez így olvasva talán kicsit erősnek hat, de igazából nem vészes, csak szeretnék abszolút korrekt lenni és előre közölni minden apró hibát.)
Tartozékok: "nagy" távirányító (a kicsi hiányzik) és mérőmikrofon (eredeti doboz és kézikönyv nincs).
Átvétel: Szolnok-Jászberény környékén rugalmasan, Budapesten ritkábban, máshol megbeszélés szerint néha. Posta nincs, esetleg futár felárért.
Esetleges csereérdekeltség: Radeon 290(X) VGA (csak referenci NYÁK) - ráfizetek
Alku: Mivel a hirdetés beküldésekor elég vastagon alávágok a többi 2808 hirdetőnek (részben az apró esztétikai hibák miatt, másrészt mert el is akarom adni, nem csak "érzelmi áron" hirdetgetni), így ez most egyelőre FIX ÁR (még az esetleges távolabbra szállítás költség sem alkudható bele - közelre eleve ingyen kiviszem, távolra 40Ft/km vagy piaci futártarifák).
Saját, a hirdetés feladásának napján, itthon készült képek (tehát ezen már látszódnak az apró esztétikai hibák - már amennyire láthatóak akár szabad szemmel...):
Megjegyzés: A legfrisebb (2010-ben kiadott, legutolsó) firmware van rajta (én frissítettem vásárlás után az RS-232 porton át, ami nem abszolút triviális művelet), noha ez csak apró hibajavításokat jelent (néhány hangformátummal vagy speciális DB lemez hangsávjával való inkompatibilitás), semmi különösebb extrát nem adott a tudásához.