Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ethosz LXS előerősítő
Ethosz LXS előerősítő
Megvan még?
Ethosz LXS előerősítő
Köszönöm!
Valóban, ez egy mocskosul jó előfok!
Szia bazzs!
2.felvonás
Hátha most jobban sikerül a kommunikáció, mint a múltkor.
Hogyan tudnám meghallgatni az előfokot a saját rendszeremen? Én Dunakeszin lakom, nem jársz erre véletlenül, vagy készakarva?
"Véletlenek márpedig nincsenek. Minden mindennel összefügg."
Ethosz LXS előerősítő
Szevasz!
Szépen-lassan kezdek átállni ETHOSZ-ra. A napokban készül el a cd futóművem, a csöves dac-ot már pár éve hallgatom. Eszméletlenül jól szólnak együtt. Fejembe vettem, hogy fokozatosan lecserélem az erősítőmet is, ami Conrad-Johnson elő és végfok. Ha elmenne, azonnal megvenném az előfokodat, még így látatlanba is!
De ha nem kellene, akkor sem fikáznám....
Jószerencsét az eladáshoz!
Köszönöm!
Valóban, ez egy mocskosul jó előfok!
Finesse !
Ethosz LXS előerősítő
Szevasz!
Szépen-lassan kezdek átállni ETHOSZ-ra. A napokban készül el a cd futóművem, a csöves dac-ot már pár éve hallgatom. Eszméletlenül jól szólnak együtt. Fejembe vettem, hogy fokozatosan lecserélem az erősítőmet is, ami Conrad-Johnson elő és végfok. Ha elmenne, azonnal megvenném az előfokodat, még így látatlanba is!
De ha nem kellene, akkor sem fikáznám....
Jószerencsét az eladáshoz!
"Véletlenek márpedig nincsenek. Minden mindennel összefügg."
- pj-
- Törzsvendég
- Értékelés: 725
- Kapcsolat:
Ethosz LXS előerősítő
Egy-két kiegészítést, ha nem gond:
-alu ház és a transzformátorok külön mechanikus elszigetelést kaptak
-dual-mono kiépítés (bal-jobb csatornának külön transzformátor és külön tápegységek)
-3db transzformátor (a 3. a távhoz van)
-tápkondenzátorok Mundorf M-Lytic
-ellenállások Caddock és Shinkoh Tantallum (0,5W) -ezek vannak a hangerőszabályzóban is
-félvezetők IR gyártmányú
-belső tápkábelek Nirvana
-hangfrekvenciás kábelek arany-ezüst
-Furutech hálózati aljzat, ródiumozott RCA aljzatok, Neutrik XLR aljzatok
Nagyon sajnálom, hogy eladod, az ár -szerintem- messze alulértékelt (persze tudom ez is nagyon sok).
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6187
Ethosz LXS előerősítő
Amennyiben valaki ilyet szeretne, most új ár alatt megkapja, és ráadásul lesz hozzá egy komplett végerősítője is!
Ezt a mondatot nem értem bár lehet,hogy én vagyok homár! Megmagyaráznád.
Nagy respekt az előfoknak és a gyártónak egyaránt!!!!!!!
Nem te vagy a homár, elírta.
Már a javítottam a kérésére a szóban forgó hozzászólást.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ethosz LXS előerősítő
Amennyiben valaki ilyet szeretne, most új ár alatt megkapja, és ráadásul lesz hozzá egy komplett végerősítője is!
Ezt a mondatot nem értem bár lehet,hogy én vagyok homár! Megmagyaráznád.
Nagy respekt az előfoknak és a gyártónak egyaránt!!!!!!!
Ethosz LXS előerősítő
Szia,
Lehet, hogy 4 V-CAP kondi áráért jó erősítőt kapni,de hidd el, ez az előfok sokkal több, mint jó előfok...:-)
Ennyiért ajándék a köbön, a maximalizmus szülötte...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Ethosz LXS előerősítő
A 4db V-Cap TFT kimenő kondi a hificollective-en 1047GBP +23GBP (szállítás), ez forintosítva (435Ft/GBP árfolyamon) 465.450 Forint. Csak a kimenő kondik...
Ennyiért már jó erősítőt kapni....
Minden relatív!
Ha vételi szempontból nem érdekel az előerősítő vagy nem hallottad még, de véleményezed az LXS hangját, akkor azt ne itt tedd meg. Ne trollkodj bele a hirdetésembe. Köszönöm!
Finesse !
- study
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 47
Ethosz LXS előerősítő
A 4db V-Cap TFT kimenő kondi a hificollective-en 1047GBP +23GBP (szállítás), ez forintosítva (435Ft/GBP árfolyamon) 465.450 Forint. Csak a kimenő kondik...
Ennyiért már jó erősítőt kapni....
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
Ethosz LXS előerősítő
A készülékben lévő V-Cap kondik nagy értéket képviselnek!
Amennyiben valaki ilyet szeretne, most új ár alatt megkapja, és ráadásul lesz hozzá egy komplett előerősítője is!
!!!....jóval alkatrész ár alatt kínálom....!!!
Finesse !
Ethosz LXS előerősítő
Kihasználatlanság miatt eladó a címben szereplő szimmetrikus felépítésű előerősítőm.
Anno Aq1-ről váltottam nagy boldogsággal erre az előfokra, de nemrég áttértem egy darab forrásra és más hangerőszabályzásra, így az előerősítőm használaton kívülre került. Most úgy döntöttem új, szerető gazdira bízom a sorsát.
Aki előerősítőt keres mindenképpen vegye számításba!
Eszement felbontása van a készüléknek, ugyanakkor a hangja nagyon-nagyon természetes. Hatalmas térrel teremti meg a zene, a koncert élő atmoszféráját a szobában.
Alapanyag készlete messze nem mindennapi!
- V-Cap TFTF kimenő kondik
- eredeti japán tantallum ellenállások
- Furutech és Cardas csatlakozó aljzatok
- Mundorf és Nirvana belső kábelek.
Ilyenekek még a high-end gyártók is csak olykor-olykor pakolnak a készülékükbe!
Néhány egyéb infó:
- 5 pár RCA és 2 pár XLR bemenet van
- 2 pár RCA és 2 pár XLR kimenetével akár két sztereó végerősítőt is meghajt
Ára: 385.000 Ft, az új ár 55%-a.
(A képen látható alsó készülékről van szó. Holnap készítek jobb fotókat az előfokról.)
Finesse !