Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR3007 eladó sorban
Átgondoltam ezt az erősítő cserére vágyás dolgot, és többek tanácsára úgy döntöttem inkább megtartom és a hangsugárzó rendszerem cserélem le olyanra, amely jobban illik ehhez a szörnyhöz.
Majdnem májusi up!
Előre, hogy találjuk vevőre!
UPrilis
Áprilisi Up!
- panda maci
- Törzsvendég

- Értékelés: 73
Újra van egy kiszemelt cserepéldány, amíg az nem kel el, csökkentem az árat 180 eFt-ra.
Márciusi up!
Szia! Ment üzenet!
Nagyon hátra kerültünk.
Felhozom az elejére, hogy maradjon köztudatban, bár a kiszemet eszközt már elvitték, így nem sűrgős az eladás.
Uborka szezon van
Mától 190000 Ft
Hallottam a nevezett masinát. Földbedöngölő ereje van. Nagy up neki!
Denon AVR 4310 / Dali Lektor 6 / Hivox Alces 4 / Kimber 8 TC/Vdh hálózati kábel / Pansonic 50GT60/ Mede8er 1000 X3D
Már megint elfelejtettem árat írni
Irányára 195000 Ft, hogy legyen miből alkudni.
Eladnám a címben szereplő erősítőt. Nem azért mert nem lenne elegendő nekem, hanem mert mindig motoszkál a kisördög, hogy mást is próbáljak ki.
Doboza nincs meg, ezért posta sem játszik, de Baja 100 Km-es körzetében házhoz viszem, ha megegyeztünk az árban és a részletekben.
Egyébként a távirányítóból remek rendszervezérlőt lehet faragni.
Sztereóban sem szól rosszul (JBL Studio 290, bi-amp csatlakozással), vagyis az én fülemnek tetszetős.