Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HiVox Myotis erősítő eladó
Nyugodtan bezárhatod, már most nagyon tetszik a fiamnak élete első "komoly" erősítője, pedig a hangfalak (JBL 4406 Studio monitor) és kábelek kábelek (néhai féle Hydrasound Titan II Mk1 hangfalkábel és Hydrasound argo silver ezüst usb kábel) még meg sem érkeztek, így csak CAT7, mezei USB és a saját kis 4 utas JBL-jeimmel próbálgattuk
Örülök, hogy tetszik. Boldog születésnapot neki!
Így biztosan elkelt. Zárom.
Jég...
Nyugodtan bezárhatod, már most nagyon tetszik a fiamnak élete első "komoly" erősítője, pedig a hangfalak (JBL 4406 Studio monitor) és kábelek kábelek (néhai féle Hydrasound Titan II Mk1 hangfalkábel és Hydrasound argo silver ezüst usb kábel) még meg sem érkeztek, így csak CAT7, mezei USB és a saját kis 4 utas JBL-jeimmel próbálgattuk
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Jég...
- KopaszKutya
- Törzsvendég

- Értékelés: 200
Up
1. Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature
2. Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
3. PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
(Komplett Schmidt Ferenc kábelezés)
2. Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
3. PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
(Komplett Schmidt Ferenc kábelezés)
Szia,
Hol lehetne meghallgatni?
Szia!
Vecsésen, egyeztethetünk időpontot privátban.
Üdv:
Patice
- killerfinger
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 2
Én is. De nem ismerik az emberek.
És csak meghallgatni sem akart eljönni senki.
Szia,
Hol lehetne meghallgatni?
Nem a szél fúj rossz irányból, te mész rossz felé.
Továbbra is eladó.
Még mindig várja új gazdáját!
Még mindig várja új gazdáját!
Továbbra is szabad a vásár!
A meleg idő felolvasztotta a jeget.
Beköszöntött a Január és vele együtt egy kis jég.
UP
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Én teljesen hasonló cipőben járok, csak egy kicsit drágább párossal. Nem ismerik az emberek annyira, és emiatt alig van jelentkező vagy aki jelentkezik, annak nincs elég pénze.
Pedig ez a kis Hivox nagyon megéri az árát. Ha azt nézzük, hogy a dac egy 50-es, és mellé kap egy jó erősítőt is, rövid jelutakkal, ennyiért jó vétel szerintem nagyon. A másik része, hogy Fülelek rendkívül korrekt, segítőkész "gyártó". Van ennél jobb erősítő, de ár érték arányban elég jó.
A fura amúgy, hogy tényleg nem jönnek el, még meghallgatni sem. 2-en voltak összesen, az egyiküknél nem passzolt az enyém, a másik Úr pedig még jövő ilyenkor is keresgélni fog. Nem értem az embereket.
Nem szaporítom a szót, ez egy jó kis cucc, sok sikert az eladáshoz.
Ja, és nem ismerem az eladót, tehát nem "fizetett" uppoló vagyok.
Egyet értek.
Én amúgy néztem a hirdetésedet és ha épp erősítőt (elő-végfokot) keresnék én már elmentem volna meghallgatni.
Érdekelnek a digó elektronikák is.
Én teljesen hasonló cipőben járok, csak egy kicsit drágább párossal. Nem ismerik az emberek annyira, és emiatt alig van jelentkező vagy aki jelentkezik, annak nincs elég pénze.
Pedig ez a kis Hivox nagyon megéri az árát. Ha azt nézzük, hogy a dac egy 50-es, és mellé kap egy jó erősítőt is, rövid jelutakkal, ennyiért jó vétel szerintem nagyon. A másik része, hogy Fülelek rendkívül korrekt, segítőkész "gyártó". Van ennél jobb erősítő, de ár érték arányban elég jó.
A fura amúgy, hogy tényleg nem jönnek el, még meghallgatni sem. 2-en voltak összesen, az egyiküknél nem passzolt az enyém, a másik Úr pedig még jövő ilyenkor is keresgélni fog. Nem értem az embereket.
Nem szaporítom a szót, ez egy jó kis cucc, sok sikert az eladáshoz.
Ja, és nem ismerem az eladót, tehát nem "fizetett" uppoló vagyok.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
Ha csak megfelezem... 50e DAC, 50e erősítő és nem kell IC kábelre sem költeni.
Bőven megéri. Hang alapján meg főleg...
Azt hittem gyorsan rárabol valaki.
Ha csak megfelezem... 50e DAC, 50e erősítő és nem kell IC kábelre sem költeni.
Bőven megéri. Hang alapján meg főleg...
Azt hittem gyorsan rárabol valaki.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Ez egy elég izmos, jó hangú erősítő. Bátran ajánlom bárkinek.
Ez egy elég izmos, jó hangú erősítő. Bátran ajánlom bárkinek.