Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Research Ref6 SE Preamplifier
- xtremetuning
- Újonc fórumos

- Értékelés: 25
Re: Audio Research Ref6 SE Preamplifier
Köszönöm a lehetőséget, zárom.
- xtremetuning
- Újonc fórumos

Dear Boris !boris.jurash írta: ↑2026.08.10., hétf. 00:36Hi. I am itrested in the preamp. I live in Italy, veneto. What would be the best way to transact? Kindest regards Boris
I already answer to your email at 07.31. Didn't receive it ?
Please look at your 'spam' folder maybe will be there...
regards
-
boris.jurash
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Hi. I am itrested in the preamp. I live in Italy, veneto. What would be the best way to transact? Kindest regards Boris
- xtremetuning
- Újonc fórumos

Audio Research Ref6 SE Preamplifier
Szép napot mindenkinek !
Eladóvá vált szeretett és vigyázott előfokom. Gyári dupla dobozában az összes tartozékával.
Lévén rendszertávot használok, az eredeti még a csomagolásában pihen használatlanul.
2 évvel ezelőtti Audiophil Szalonos vásárlás, még 1 év garancia van rá.
Én anno a gyári 6550 Sovtek helyett 6550 Svetlanát kértem hozzá, ezt vagy egy Gold Lion KT88-at tudsz hozzá választani az árban.
A 6n30p csövet a tápban én cseréltem 6n30dr-re, ezt amennyiben preferálod a jobb hangot (és ki ne tenné) adom hozzá ajándékba.
Amennyiben gourmet vagy a hangot illetően, abban az esetben tudok adni :
- TungSol 6550 Solid Black Plate triple "D" getter csövet 1957-ből (TungSol 1.1-ként is ismert)
- TungSol 6550 Solid Black Plate triple "O" getter csövet 1960-ból (TungSol 1.3-ként is ismert)
- Svetlana 6550 Winged "C" eredeti csövet, ezek alku tárgyát képezhetik.
Helyileg Pest (vár)megye.
Ár : 12500 euro vagy annak megfelelő forint.
köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot !
Eladóvá vált szeretett és vigyázott előfokom. Gyári dupla dobozában az összes tartozékával.
Lévén rendszertávot használok, az eredeti még a csomagolásában pihen használatlanul.
2 évvel ezelőtti Audiophil Szalonos vásárlás, még 1 év garancia van rá.
Én anno a gyári 6550 Sovtek helyett 6550 Svetlanát kértem hozzá, ezt vagy egy Gold Lion KT88-at tudsz hozzá választani az árban.
A 6n30p csövet a tápban én cseréltem 6n30dr-re, ezt amennyiben preferálod a jobb hangot (és ki ne tenné) adom hozzá ajándékba.
Amennyiben gourmet vagy a hangot illetően, abban az esetben tudok adni :
- TungSol 6550 Solid Black Plate triple "D" getter csövet 1957-ből (TungSol 1.1-ként is ismert)
- TungSol 6550 Solid Black Plate triple "O" getter csövet 1960-ból (TungSol 1.3-ként is ismert)
- Svetlana 6550 Winged "C" eredeti csövet, ezek alku tárgyát képezhetik.
Helyileg Pest (vár)megye.
Ár : 12500 euro vagy annak megfelelő forint.
köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot !