Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

TMP Audio ANT erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
ottoisis
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 98

Re: TMP Audio ANT erősítő

Hozzászólás Szerző: ottoisis »

A Hangya tényleg nem egy erőgép a maga 2x9 wattjával, de egy közepesnél picivel érzékenyebb hangsugárzókkal - mint pl. az általam is használt AN AX-Two-val egy normál méretű szobában tisztességes hangnyomás mellett lehet zenét hallgatni. A wattok hiányát a nyújtott hangminőség bőven pótolja. Az árult két bemenetes verzió pedig az egynél több zeneforrás kényelmét szolgálja.
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP Audio ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos

Cousine
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Cousine »

Nemrég a TMP Tritonhoz szóltam hozzá de most itt is megteszem.
Én ennek az erősítőnek a külső tápos, kimaxolt verziójára váltottam és most semennyiért nem adnám el.

A hirdetett termék az árán jóval túlmutat, tessék bátran próbára tenni!

ottoisis
Fórumlakó
Fórumlakó

A vételárat 140.000 Ft-ra módosítom
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP Audio ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos

ottoisis
Fórumlakó
Fórumlakó

Igény esetén egy egyméteres, YBA Glass (Vecteur CV-30) vintage hangszóróvezetékből készült tápkábelt tudok adni az erősítőhöz. A drót önmagában nem eladó.

ottoisis
Fórumlakó
Fórumlakó

TMP Audio ANT erősítő

Kedves Fórumtársak!
Eladóvá vált TMP Audio ANT erősítőm. A típus jól ismert, ezt a példányt kérésemre Gál Tamás "gyárilag" két bemenettel látta el, így hálózati kapcsolója bemeneti választóként is működik. Az erősítő 2023 őszén újonnan került hozzám, akkor egy Audio Innovations Series 200 Mk III-t váltott.
Javítva, buherálva nem volt. A készülék Szombathelyen van, de ha szükséges, Budapestre juttatását is meg tudom oldani. Egyébként eredeti fa- és karton dobozának köszönhetően biztonságosan postázható.

150.000 Ft-ot szeretnék érte kapni. Csere, beszámítás nem jön szóba.

Privátban a [email protected], vagy a 30/311-95-46-on vagyok elérhető!

Köszönöm, hogy elolvastad!
Csatolmányok
IMG_2370.jpg
IMG_2368.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”