Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Primare Pre 32 előerősítő (Titanium) eladó
-
Zen77
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
Re: Primare Pre 32 előerősítő (Titanium) eladó
Legyen 340e HUF.

-
Zen77
- Lefelé a lejtőn

Legyen 350e HUF.

-
Zen77
- Lefelé a lejtőn

Legyen 360e HUF. 
-
Zen77
- Lefelé a lejtőn

Ára: 370e HUF
2018-ban első tulajdonosként vásároltam ezt a Primare előfokot. A készülék kijelzője 2026. februárjában meghibásodott, azt a szakszervíz eredeti új kijelzőre cserélte. A megjavított készüléket április 24-én hoztam el a szervízből. Időközben azonban vettem egy új előerősítőt, ezért a Primare eladóvá vált. Mind a készülék, mind a távirányító hibátlanul működik. Az előerősítő aljlemezén Nordost Sort Kone használata miatt keletkezett elszíneződések láthatók, ahogy fotóztam. Az "In 6" RCA bemenet házimozi erősítő előfok kimenetéhez bemenetként konfigurálható, így az előerősítő házimozi rendszerbe illeszthető. Az egyébként kiváló minőségű távirányítón néhány helyen a fekete réteg kopása látható (néhány ezüst színű pontszerű kopás). A távirányító 2 db CR2025-ös elemmel működik. További tartozékok: 1 db fekete tápkábel + 2 db fekete trigger kábel + 1 db Primare User Guides lemez (valószínűleg DVD). Meghallgatható és eredeti dobozában átvehető Budapesten, Zuglóban. +postaköltségért postázás belföldre megbeszélés szerint.
Adatok a User Guide-ból:
Input impedance: 15 kOhm
Output impedance: 110 Ohm
Gain: 16 dB
Frequency response: 20Hz-100kHz, -3dB
THD: <0.003%, 20Hz-100kHz, 0db gain
Power consumption:
Standby: 0.2W
Operating: 23W
Size: 430x385x105 mm (WxDxH)
Weight: 10.5 kg
Ára: 370e HUF
2018-ban első tulajdonosként vásároltam ezt a Primare előfokot. A készülék kijelzője 2026. februárjában meghibásodott, azt a szakszervíz eredeti új kijelzőre cserélte. A megjavított készüléket április 24-én hoztam el a szervízből. Időközben azonban vettem egy új előerősítőt, ezért a Primare eladóvá vált. Mind a készülék, mind a távirányító hibátlanul működik. Az előerősítő aljlemezén Nordost Sort Kone használata miatt keletkezett elszíneződések láthatók, ahogy fotóztam. Az "In 6" RCA bemenet házimozi erősítő előfok kimenetéhez bemenetként konfigurálható, így az előerősítő házimozi rendszerbe illeszthető. Az egyébként kiváló minőségű távirányítón néhány helyen a fekete réteg kopása látható (néhány ezüst színű pontszerű kopás). A távirányító 2 db CR2025-ös elemmel működik. További tartozékok: 1 db fekete tápkábel + 2 db fekete trigger kábel + 1 db Primare User Guides lemez (valószínűleg DVD). Meghallgatható és eredeti dobozában átvehető Budapesten, Zuglóban. +postaköltségért postázás belföldre megbeszélés szerint.
Adatok a User Guide-ból:
Input impedance: 15 kOhm
Output impedance: 110 Ohm
Gain: 16 dB
Frequency response: 20Hz-100kHz, -3dB
THD: <0.003%, 20Hz-100kHz, 0db gain
Power consumption:
Standby: 0.2W
Operating: 23W
Size: 430x385x105 mm (WxDxH)
Weight: 10.5 kg