Legyen valakinek egy jó napja.
200eft-ért elvihető.
Bár szubjektív vélemény, de ismerősi körben többen alátámasztották, hogy ennyiért ilyen hangot nem lehet venni.
Az ár teljesen fix.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Új Dénes Péter Tube Amp SE
- bigpocok
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 387
Re: Új Dénes Péter Tube Amp SE
Utoljára bigpocok ugrasztotta előre 2026.07.03., pén. 18:28-kor.
- bigpocok
- Hazajáró lélek

Re: Új Dénes Péter Tube Amp SE
240eft.
- bigpocok
- Hazajáró lélek

Új Dénes Péter Tube Amp SE
Sziasztok!
Eladó a címben szereplő új A-osztályos Single Ended erősítő. Péter nekem építette, de más irányba indultunk el. A kapcsolása Péter fejhallgtó erősítőjére épül, fejhallgató bemenet nélkül. Az erősítő 3,5w teljesítményű A-osztályban. Két darab ECL 86-os cső dolgozik benne.Két RCA bemenettel rendelkezik. Aki nálam hallotta a már korábban nekem épített fejhallgató erősítőjét( erre én kértem hangfalterminálokat, hogy így is tudjam hallgatni) az el sem akarta hinni, hogy így tud szólni egy érzéketlen hangfalnál is.
Az ára amennyiért Péter nekem építette: 250eft.
Budapesten a XI.kerületben átvehető. Nem postázom.
Csere, beszámítás nem érdekel.
Eladó a címben szereplő új A-osztályos Single Ended erősítő. Péter nekem építette, de más irányba indultunk el. A kapcsolása Péter fejhallgtó erősítőjére épül, fejhallgató bemenet nélkül. Az erősítő 3,5w teljesítményű A-osztályban. Két darab ECL 86-os cső dolgozik benne.Két RCA bemenettel rendelkezik. Aki nálam hallotta a már korábban nekem épített fejhallgató erősítőjét( erre én kértem hangfalterminálokat, hogy így is tudjam hallgatni) az el sem akarta hinni, hogy így tud szólni egy érzéketlen hangfalnál is.
Az ára amennyiért Péter nekem építette: 250eft.
Budapesten a XI.kerületben átvehető. Nem postázom.
Csere, beszámítás nem érdekel.