Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio EXA100 integrált erősítő
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 26
Re: Cambridge Audio EXA100 integrált erősítő
Megvan még és nagyon fullos!
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó

Szia Olivér vagyok küldenél telefonszámot.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó

Kinéztem valamit, így most 450-ért vihetõ!
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó

Cambridge Audio EXA100 integrált erősítő
Sziasztok,
Beszámítással került hozzám ez a komoly erősítő, gyakorlatilag újszerű állapotban, minden tartozékával együtt. Nagyon jókat olvastam róla, először meg is akartam tartani, de most szükségem van a kp-ra, így végül mégis új gazdát keres.
Még van rajta pár hónap garancia, és tényleg olyan, mintha most jött volna ki a boltból, szóval mega jó vétel, aki ilyet keres! Budapesti lakos és az irányára 499e Ft.
Beszámítással került hozzám ez a komoly erősítő, gyakorlatilag újszerű állapotban, minden tartozékával együtt. Nagyon jókat olvastam róla, először meg is akartam tartani, de most szükségem van a kp-ra, így végül mégis új gazdát keres.
Még van rajta pár hónap garancia, és tényleg olyan, mintha most jött volna ki a boltból, szóval mega jó vétel, aki ilyet keres! Budapesti lakos és az irányára 499e Ft.