Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gato Amp150
Re: Gato Amp150
Köszönöm a lehetőséget,az erősítő elkelt!
Lumin T2 ---->Ayon Spirit III ---->Opera Quinta Se
Re: Gato Amp150
Egy magyar nyelvű teszt:
https://www.av-online.hu/hifi/gato-audi ... teszt_3881
És még egy saját kép:
https://www.av-online.hu/hifi/gato-audi ... teszt_3881
És még egy saját kép:
Gato Amp150
Eladó egy Gato Amp150 integrált erősítő, dobozában, tartozékaival, 2 távirányítóval,
kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban.
Made in Denmark. A cég csúcs integrált erősítője. Rendkívül masszív megépítés, a végletekig igényes részletekkel.
Egy komplett naim rendszert borítottam szét miatta. Supernait-2 ment Gato Amp150 maradt. (persze, a SN2 is világklasszis erősítő szerintem!!) Szélesebb színpad, levegősebb térabrázolás, jobban elkülönülnek a hangszerek egymástól.
Neutrális megszólítás, ami egy kicsit a melegebb irányba billen.
Mérete ellenére nagyon erőteljes, nem jön zavarba. Külföldi Dynaudio fórumokon ajánlják Dynaudio hangsugárzókhoz, én egy Special 25-öt hajtottam vele.
AB osztályú erősítő, az első 10W A osztály
150W/8ohm, 250W/4ohm
4 Rca bemenet
1 XLR bemenet
1 Rca Pre out
1 XLR Pre out
HT bypass bemenet, könnyen integrálható házimozi rendszerbe
14 Kg
A jelenleg kapható utód ára: 1 890 000 Ft
Az eredeti távirányítója kicsit kopott, de adok hozzá ajándékba egy újabb szériás Gato távirányítót ami hibátlan. (kb.260€)
Sopronban átvehető vagy előre utalás után futár.
Ár: 820 000 Ft
kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban.
Made in Denmark. A cég csúcs integrált erősítője. Rendkívül masszív megépítés, a végletekig igényes részletekkel.
Egy komplett naim rendszert borítottam szét miatta. Supernait-2 ment Gato Amp150 maradt. (persze, a SN2 is világklasszis erősítő szerintem!!) Szélesebb színpad, levegősebb térabrázolás, jobban elkülönülnek a hangszerek egymástól.
Neutrális megszólítás, ami egy kicsit a melegebb irányba billen.
Mérete ellenére nagyon erőteljes, nem jön zavarba. Külföldi Dynaudio fórumokon ajánlják Dynaudio hangsugárzókhoz, én egy Special 25-öt hajtottam vele.
AB osztályú erősítő, az első 10W A osztály
150W/8ohm, 250W/4ohm
4 Rca bemenet
1 XLR bemenet
1 Rca Pre out
1 XLR Pre out
HT bypass bemenet, könnyen integrálható házimozi rendszerbe
14 Kg
A jelenleg kapható utód ára: 1 890 000 Ft
Az eredeti távirányítója kicsit kopott, de adok hozzá ajándékba egy újabb szériás Gato távirányítót ami hibátlan. (kb.260€)
Sopronban átvehető vagy előre utalás után futár.
Ár: 820 000 Ft