Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PS Audio BHK 300 végfok erősítőpár eladó
- Reel to Reel
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 29
Re: PS Audio BHK 300 végfok erősítőpár eladó
Triangle Magellan Concerto, Franciaországban készültek ezek a műremekek.
Utoljára Reel to Reel ugrasztotta előre 2026.07.05., vas. 21:40-kor.
Re: PS Audio BHK 300 végfok erősítőpár eladó
Próbálom kisilabizálni milyen hangfal van mellettük... 
- Reel to Reel
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 29
PS Audio BHK 300 végfok erősítőpár eladó
Hosszas hezitálás után végeztem egy teljes rendszer átalakítást, ennek az eredményeként eladásra kínálok egy pár
PS Audio BHK300 monoblokk végerősítőt, az erősítőnek én vagyok az első tulajdonosa 2019.02.26-án regisztráltam őket a PS oldalán, azóta nálam zenélnek az eredeti előfok csövek helyett E.A.T. ECC88 csöveket tettem bele, tehát az eredetiek gyakorlatilag új állapotban vannak, a biztosítékokat Furutech-re cseréltem, természetes a gyári dobozaik is megvannak, egy másik hirdetésben a hozzájuk tartozó PS Audio BHK előfok is felkerül.
Sokat nem akarok róla írni, rengeteg teszt van a neten, a tervezőjének az utolsó előtti munkája, amit a saját nevével jelentetett meg, ő sajnos már nincs közöttünk, a PS is kivezette ezt a terméket, ezért aki szeretné most itt az új kori ár feléért megkaphatja.
Az erősítő adataihoz feltöltöm a gyári kezelési könyvét abban minden megtalálható.
A két monoblokk ára: 3.999.999,-Ft
Budapesten a XVI. kerületben található.
[email protected]
06305398228
PS Audio BHK300 monoblokk végerősítőt, az erősítőnek én vagyok az első tulajdonosa 2019.02.26-án regisztráltam őket a PS oldalán, azóta nálam zenélnek az eredeti előfok csövek helyett E.A.T. ECC88 csöveket tettem bele, tehát az eredetiek gyakorlatilag új állapotban vannak, a biztosítékokat Furutech-re cseréltem, természetes a gyári dobozaik is megvannak, egy másik hirdetésben a hozzájuk tartozó PS Audio BHK előfok is felkerül.
Sokat nem akarok róla írni, rengeteg teszt van a neten, a tervezőjének az utolsó előtti munkája, amit a saját nevével jelentetett meg, ő sajnos már nincs közöttünk, a PS is kivezette ezt a terméket, ezért aki szeretné most itt az új kori ár feléért megkaphatja.
Az erősítő adataihoz feltöltöm a gyári kezelési könyvét abban minden megtalálható.
A két monoblokk ára: 3.999.999,-Ft
Budapesten a XVI. kerületben található.
[email protected]
06305398228