A két PX táp gazdára talált, a PS-t és a Canalotot külön hirdetem.
Köszönöm az érdeklődést és az AVX-nek a lehetőséget.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Obelisk PS és PX táp
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 644
Re: Heed Obelisk PS és PX táp
Osu no seishin!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6670
Re: Heed Obelisk PS és PX
Javítva.leoneottiz írta: ↑2026.02.01., vas. 21:59Roppant kínos dologra hívta fel a figyelmem egy fórumtárs:
helyesen - ahogy az a képen is látható - nem X2 tápegység, hanem PX tápegység, amit hirdetek...Nem védekezés, mert itt nehéz is lenne, de ez is azt mutatja, hogy csak hallgattam, nem a külsőséggel foglalkoztam. A Korábbi Obeliskemnél volt X2, itt Pre-PS-PX volt a felállás. Még1x elnézést, ha bárkit félrevezettem, a mod-tól meg köszönettel venném, ha javítaná a téma címét.
Annyi kiegészítés lenne még, hogy a 6 illetve 8 pines verzióból ez az előbbi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- leoneottiz
- V.I.P.

Heed Obelisk PS és PX
Roppant kínos dologra hívta fel a figyelmem egy fórumtárs:
helyesen - ahogy az a képen is látható - nem X2 tápegység, hanem PX tápegység, amit hirdetek...Nem védekezés, mert itt nehéz is lenne, de ez is azt mutatja, hogy csak hallgattam, nem a külsőséggel foglalkoztam. A Korábbi Obeliskemnél volt X2, itt Pre-PS-PX volt a felállás. Még1x elnézést, ha bárkit félrevezettem, a mod-tól meg köszönettel venném, ha javítaná a téma címét.
Osu no seishin!
- leoneottiz
- V.I.P.

Heed Obelisk PS és PX táp
Kedves Fórumtársak!
El szeretném adni Heed Obelisk PS végerősítőm illetve 2 darab PX tápegységem.
A készülékek technikai paraméterei:
Obelisk PS végerősítő:
Frekvencia átvitel (1W, 8Ω, < 0.1% THD): 7Hz - 60kHz
Bemenő impedancia: 22kΩ
Bemenet érzékenység: 700mV
Teljesítmény (8Ω, mindkét csatorna, 1kHz, < 0.1% THD): 50W / csatorna
Teljesítmény (4Ω, mindkét csatorna, 1kHz, < 0.1% THD): 80W / csatorna
Max. teljesítmény felvétel: 300W
Súly: 6kg
Méretek (WxHxD): 22x8.5x32.5cm
Obelisk PX tápegység:
Az Obelisk PX az Obelisk Si erősítőhöz használható külső tápegység. Használatakor az Obeisk Si belső tápegysége kizárólag az előerősítő fokozatot látja el energiával, míg a külső táp dedikáltan a végfokozatot hajtja.
Második tulajdonos vagyok, a készülékek doboza sajnos nincs már meg. Budapesten a személyes átvételt preferálnám, de igény esetén gondosan becsomagolva előre utalást követően a vevő által megjelölt automatába tudom küldeni.
Véterlárak:
Obelisk PS végreősítő: 200.000 Ft,-
Obelisk PX tápegység: 220.000 Ft,- / db
Köszönöm, hogy elolvastátok a hirdetésem!
El szeretném adni Heed Obelisk PS végerősítőm illetve 2 darab PX tápegységem.
A készülékek technikai paraméterei:
Obelisk PS végerősítő:
Frekvencia átvitel (1W, 8Ω, < 0.1% THD): 7Hz - 60kHz
Bemenő impedancia: 22kΩ
Bemenet érzékenység: 700mV
Teljesítmény (8Ω, mindkét csatorna, 1kHz, < 0.1% THD): 50W / csatorna
Teljesítmény (4Ω, mindkét csatorna, 1kHz, < 0.1% THD): 80W / csatorna
Max. teljesítmény felvétel: 300W
Súly: 6kg
Obelisk PX tápegység:
Az Obelisk PX az Obelisk Si erősítőhöz használható külső tápegység. Használatakor az Obeisk Si belső tápegysége kizárólag az előerősítő fokozatot látja el energiával, míg a külső táp dedikáltan a végfokozatot hajtja.
Második tulajdonos vagyok, a készülékek doboza sajnos nincs már meg. Budapesten a személyes átvételt preferálnám, de igény esetén gondosan becsomagolva előre utalást követően a vevő által megjelölt automatába tudom küldeni.
Véterlárak:
Obelisk PS végreősítő: 200.000 Ft,-
Obelisk PX tápegység: 220.000 Ft,- / db
Köszönöm, hogy elolvastátok a hirdetésem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2026.02.02., hétf. 05:34-kor.
Ok: helyesbítés
Ok: helyesbítés
Osu no seishin!