Elkelt.
Köszönöm a lehetőséget!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mellorn Stream MM/MC phono
Re: Mellorn Stream MM/MC phono
Ezt nem fogják visszahozni az biztos. Próbáltam már, csak többszörösen drágább tudott labdába rúgni vele szemben A Mellorn cuccok kíválóak, a hangszóróktól kezdve az elektronikákig
Re: Mellorn Stream MM/MC phono
Jegelve...
Mellorn Stream MM/MC phono
Eladásra kínálom Mellorn Stream MM/MC Phono készülékemet.
MM/MC kapcsolható, kapcsoló az alján. Tranzisztoros, ehhez képest viszont nagyon "finom" hangja van. Én csak MC hangszedővel használtam: Mészáros János által felújított Shelter 5000 és egy VdH EMPIRE 1000 hangszedőkkel.
Ez egy kiváló phono, örökös darab is lehet.
A készüléket itt vettem a fórumon két éve.
Állapota nagyon megkímélt, a képen fedlap végén látható néhány lepattanás, ami esztétikailag nem zavaró.
Ára: 230e Ft.
Jól becsomagolva GLS-el tudom küldeni a vevő terhére és felelősségére.
Érdeklődni a 70/3830-128 telefonszámon vagy
harzoli kukac gmail.com
Köszönöm.
MM/MC kapcsolható, kapcsoló az alján. Tranzisztoros, ehhez képest viszont nagyon "finom" hangja van. Én csak MC hangszedővel használtam: Mészáros János által felújított Shelter 5000 és egy VdH EMPIRE 1000 hangszedőkkel.
Ez egy kiváló phono, örökös darab is lehet.
A készüléket itt vettem a fórumon két éve.
Állapota nagyon megkímélt, a képen fedlap végén látható néhány lepattanás, ami esztétikailag nem zavaró.
Ára: 230e Ft.
Jól becsomagolva GLS-el tudom küldeni a vevő terhére és felelősségére.
Érdeklődni a 70/3830-128 telefonszámon vagy
harzoli kukac gmail.com
Köszönöm.
- Csatolmányok
-
- Mellorn_01.jpg (53.11 KiB) Megtekintve 497 alkalommal
-
- Mellorn_02.jpg (35.97 KiB) Megtekintve 497 alkalommal
-
- Mellorn_03.jpg (48.54 KiB) Megtekintve 497 alkalommal