Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heybrook signature
-
gabor.schuchmann
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Re: Heybrook signature
Két meghatározó élmény vezetett a hifizéshez, a második a 90-es évek közepén: volt szerencsém meghallgatni a hozzá passzoló hangfalakkal. MESSZE a legjobb sztereó rendszer volt, amit addig hallottam - pedig egy Cyrus-SpendorBC2 kombo is volt közöttük. Akkor elhatároztam, hogy nekem lesz egyszer ilyenem. Pár év múlva meg is vettem a Heybrook Quartet hangfalakat.
Sajnos ilyen erősítőm soha nem lett... de most valakinek szerencséje lehet mindkettővel!
Sajnos ilyen erősítőm soha nem lett... de most valakinek szerencséje lehet mindkettővel!
Utoljára ZsNagy ugrasztotta előre 2026.01.31., szomb. 12:45-kor.
- icekiller86
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 2
Anno nálam volt az erősítő évekig. Az aranyozott RCA csatik a preampnál és egy új torroid került bele. Szép hangja van, jobbat csak lényegesen drágábban találtam helyette.
Ez csak egy idézőjelek közé kimásolt idézet az erősítő általános tulajdonságairól.
Nem pedig egy állítás!
Csak el tudod nézni a hirdetőnek pláne, ha amúgy sem vásárolnád meg csak méltatlankodsz a semmin.
"The Heybrook Signature consisting of a pre-amp, a power amp and power supply units for the pre-amp and power amp. The pre-amp has inputs for phono MM & MC, tuner, CD Player, record output. Power amp has twin speaker terminals. Power output approx 150W per channel into 8 ohms"
Sikeres eladást kívánok ezekhez az ikonikus darabokhoz phono MM & MC nélkül is.
Nem pedig egy állítás!
Csak el tudod nézni a hirdetőnek pláne, ha amúgy sem vásárolnád meg csak méltatlankodsz a semmin.
"The Heybrook Signature consisting of a pre-amp, a power amp and power supply units for the pre-amp and power amp. The pre-amp has inputs for phono MM & MC, tuner, CD Player, record output. Power amp has twin speaker terminals. Power output approx 150W per channel into 8 ohms"
Sikeres eladást kívánok ezekhez az ikonikus darabokhoz phono MM & MC nélkül is.
-
Orvathagor
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
A fentiek tudatában helytelen a leírás, mert ott MM, és MC bemenetről is szó esik.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
Feláras opció volt hozzá alapból úgy tudom.Orvathagor írta: ↑2025.10.17., pén. 09:34A phono bemenetek kiiktatásra kerültek, vagy nem is voltak?
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Először is ; Üdvözlöm!!!
Nem tudom így került már hozzánk is .
Tisztelettel
Zsolt
Nem tudom így került már hozzánk is .
Tisztelettel
Zsolt
-
Orvathagor
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
A phono bemenetek kiiktatásra kerültek, vagy nem is voltak?
Heybrook signature
Eladó
Heybrook signature erősítő trió.
Nem én találtam ki az árát hanem a tulajdonos. Javítás volt a terminálokon , búgó hang megszűntetése , pót méterek takarítása.
490.000 ft
Dunaújváros
06209134068
Heybrook signature erősítő trió.
Nem én találtam ki az árát hanem a tulajdonos. Javítás volt a terminálokon , búgó hang megszűntetése , pót méterek takarítása.
490.000 ft
Dunaújváros
06209134068