Saját rendszerben meghallgatható. A letét kérdésben megegyezünk, és bátran el lehet vinni 1 hétre próbálni, tesztelni.
Félvezetős végfokkal van párosítva nálam és csodásan működik a kettő együtt.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dénes Péter előerősítő
Re: Dénes Péter előerősítő
Zenék -> Clearadio Emotion+Goldring 2500 -> Pointe Record Phono -> Dénes Péter PreAmp -> Gauss Optheron Power Amp -> Martin Logan Motion 40
Jég felolvadt, ismét vihető.
Zenék -> Clearadio Emotion+Goldring 2500 -> Pointe Record Phono -> Dénes Péter PreAmp -> Gauss Optheron Power Amp -> Martin Logan Motion 40
Jégen.
Belső képek.
legyen mai naptól 240e.
Dénes Péter előerősítő
Dénes Péter féle csöves előfok eladó, beépített phono-val. Nálam 3 évet szolgált nagy megelégedéssel, most már tervezek a végfokomhoz egy azonos márkájú előfokot. A csövek pontos élettartamáról nincs infóm, de nem változott a hangja ennyi idő alatt nálam.
Kapott egy bemenetválasztó javítást Bese Attilánál és ezzel együtt is ügyes kéz kell a beállításhoz, viszont én stabilan 2 db bemeneten használtam gond nélkül, ahogy a fotón is látszik.
Meghallgatható letét ellenében saját rendszerben is.
Budapest 2. kerület.
06301850175
Irányár: 270e
Üdv
Gabesz
Kapott egy bemenetválasztó javítást Bese Attilánál és ezzel együtt is ügyes kéz kell a beállításhoz, viszont én stabilan 2 db bemeneten használtam gond nélkül, ahogy a fotón is látszik.
Meghallgatható letét ellenében saját rendszerben is.
Budapest 2. kerület.
06301850175
Irányár: 270e
Üdv
Gabesz