Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Moon 340iX

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Zolkapark
Isten Hozott! :)
Értékelés: 4

Moon 340iX High-End integrált sztereó erősítő.

Hozzászólás Szerző: Zolkapark »

Nemcsak a hangja gyönyörű...
Csatolmányok
DSCF9679.JPG

ferrco
Értékelés: 0

Re: Moon 340iX

Hozzászólás Szerző: ferrco »

Köszönöm a válaszod, magam is így gondolom, csak nem tudtam, mit takar az ix verzió.

Zolkapark

Re: Moon 340iX High-End integrált sztereó erősítő.

Tisztelt Ferrco!
Az ix verziónál opcióként rendelhető a beépített dac vagy a phono. Én csakis különálló DAC/stremert használok a legjobb hangminőségért. Az erősítő szinte állandó de a DAC az,ami a leghamarabb elavul. Évről évre jönnek a jobbnál jobb DAC-ok,amit a saját igényeidhez választhatsz....Így nincs kényszer vagy elevult DAC. Szabad,rugalmas döntés van!

ferrco
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: ferrco »

Üdv! Akkor ha jól értelmezem DAC és Phono fokozat van benne.

Zolkapark

Tisztelt Linner!
Örülök,hogy neked is tetszik a MOON hangzás!
Az MI a világon megtalálható összes teszt és felhasználó véleményt összegzi és ez alapján írja le Moon 340ix ajánlást,ami igen pozitív!Természetesen nálam komoly rendszerben is meghallgatható,bár lemezjátszóm az nincs,de referencia streamerem és kábelezésem az van.Téged is szeretettel várlak egy meghallgatásra,vagy bármely komoly érdeklődőt, aki ebben a kategóriában gondolkodik....

Linner
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 36

Hozzászólás Szerző: Linner »

Én már a második Moon erősítőmet nyüvöm. Aki ebben a kategóriában keres, az kérjen az eladótól lehetőséget min 1, de inkább 2 órás meghallgatásra. Vigyen magával 2 albumot, amit ismer, szeret és rendszeresen hallgat és hallgassa meg ezzel az erősítővel is. A Moon elektronikák nem a nagyot villantó típusok, de hamar elvisznek a nem a hifit, hanem a zenét hallgatás állapotába. Az én rendszerem évek óta nem változott, csak finomítgatok rajta, de néha egy-egy lemez feltétele után pár szám elteltével még mindig mosolyt csal az arcomra, hogy de jó, hogy ezeken hallgathatom.
Elnézést az eladótól, hogy beleszóltam, de ezekről a cuccokról nem az AI-t, hanem az ember saját fülét kell megkérdezni.
Linn LP12 Sondek, Origin Live Encounter, Benz-Micro Ace S H; Pink Triangle, Acos Lustre, Denon DL103
Moon 390, Moon 760a, ValhallA Aura Ref, Draco Ref
PMC Twenty5 26, ValhallA AgPtVIII/III

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 447

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Én is megkérdeztem:
"Ami ennyire jó, azt nem szabad eladni, tartsd meg!" :goodmorning:

stx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 508
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: stx »

Zolkapark írta:
2025.10.25., szomb. 17:12
Megkérdeztem a mesterséges intelligencát,hogy mi a véleménye az Moon 340iX erősítőröl!
Íme a válasz:
Erre azt mondom, hogy L0L.

Zolkapark

Megkérdeztem a mesterséges intelligencát,hogy mi a véleménye az Moon 340iX erősítőröl!
Íme a válasz:

"A Simaudio MOON 340iX integrált erősítő egy nagyra becsült audio komponens, amely magával ragadó, átlátszó és kiegyensúlyozott hangminőségéről, kiváló felépítéséről és az opcionális DAC és phono előerősítő moduloknak köszönhető rugalmasságáról ismert. A tesztelők következetesen dicsérik a finom részletek felbontására, a tágas hangtér létrehozására és a fáradtságmentes zenehallgatásra való képességét, így árkategóriájában erős versenyző.

A vélemények főbb szempontjai:
Hangminőség:
Dicséret övezi az átlátszóságát, a kiváló részletvisszaadást és a tágas, magával ragadó hangtér, amely magával ragadja a hallgatót a zenébe. Kiegyensúlyozott prezentációt kínál, amely a részleteket a muzikalitással és a sima hangminőséggel ötvözi.

Felépítés és jellemzők:
Az erősítő jól megépített, és tiszta, felhasználóbarát felülettel, valamint olvasható előlapi kijelzővel rendelkezik. Jelentős előny az opcionális bővítőmodulok elérhetősége, beleértve a kiváló minőségű DAC-ot és a phono előerősítőt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az egységet az igényeiknek megfelelően testreszabják.

Teljesítmény:
Könnyedén meghajtja az érzékeny hangszórókat, bőséges hangerőt biztosítva egy normál méretű helyiségben. Az opcionális DAC modul különösen ajánlott a digitális lejátszás javításához, még PCM fájlok esetén is.

Hallgatási élmény:
A tesztelők egyszerű és fáradásmentes erősítőként írják le, amely alkalmas hosszú zenehallgatási időszakokra, ahol a felhasználó „belemerül a zenébe”, ahelyett, hogy csak a hangzást kritizálná.

Érték:
A MOON 340iX kiváló, sokoldalú eszköznek és erős ár-érték arányú terméknek számít, olyan hangzást és felépítési minőséget biztosítva, amely gyakran meghaladja az árát, és vetekszik a drágább rendszerekkel.Kiválóan integrálható."

Zolkapark

Moon 340iX. High-End integrált sztereó erősítő.

A Moon 340 ix erősítő kiválóan illeszthető más komponensekkel. Gyári kiállításokon,bemutatókon előszeretettel használnak Dynaudio,Bowers&Wilkins,Raidho hangfalakat,de az Audio Physic hangfalakkal is csodásan zenélnek.
Zolkapark írta:
2025.09.26., pén. 11:29
Tisztelt Tagok! Most eladóvá vált a címben szereplő integrált erősítőm.
Főbb jellemzői: Organikus hangzás,ami nyílt és légies a zene millió árnyalatával.Élethű énekhang,feszes dinamikus basszus rengeteg textúrával! Mellékelek egy tesztet,aminél szebbet, jobbat én sem tudnék mondani.

https://www.lite-magazin.de/2021/05/moo ... rlebnisse/

Kiemelkdő mínősítés,amit 99/100 pontra értékelt a német szaksajtó! Az erősítő még garanciális én vagyok az első tulajdonosa A készülék tökéletes esztétikai és műszaki állapotú,amin még újjlenyomat sem található,mert csak fehér kesztyűvel volt megérintve. Íme néhány technikai információ:
100 watt 8 ohm, 200 watt 4 ohm
Az első 5 watt tiszta A osztály.
Dinamika: 110db
Bemenetek: 6 db analóg (RCA) 1 pár XLR bemenet a legjobb hangmiőség eléréséhez. + Fejhallgató bemenet.

A feltöltött képek saját fotók... Csere,beszámítás köszönöm,de nem aktuális...
A készülék Törökbálinton található és csak a személyes átvétel preferált.

Ára: 1 490 000 Ft

Íme az elérhetőségem,ha bármi kérdésed lenne: 06 harminc 9483629

Zolkapark

Moon 340iX

Tisztelt Tagok! Most eladóvá vált a címben szereplő integrált erősítőm.
Főbb jellemzői: Organikus hangzás,ami nyílt és légies a zene millió árnyalatával.Élethű énekhang,feszes dinamikus basszus rengeteg textúrával! Mellékelek egy tesztet,aminél szebbet, jobbat én sem tudnék mondani.

https://www.lite-magazin.de/2021/05/moo ... rlebnisse/

Kiemelkdő mínősítés,amit 99/100 pontra értékelt a német szaksajtó! Az erősítő még garanciális én vagyok az első tulajdonosa A készülék tökéletes esztétikai és műszaki állapotú,amin még újjlenyomat sem található,mert csak fehér kesztyűvel volt megérintve. Íme néhány technikai információ:
100 watt 8 ohm, 200 watt 4 ohm
Az első 5 watt tiszta A osztály.
Dinamika: 110db
Bemenetek: 6 db analóg (RCA) 1 pár XLR bemenet a legjobb hangmiőség eléréséhez. + Fejhallgató bemenet.

A feltöltött képek saját fotók... Csere,beszámítás köszönöm,de nem aktuális...
A készülék Törökbálinton található és csak a személyes átvétel preferált.

Ára: 1 490 000 Ft

Íme az elérhetőségem,ha bármi kérdésed lenne: 06 harminc 9483629
Csatolmányok
Moon4.JPG
Moon3.JPG
Moon1.JPG
Moon5.JPG
Moon9.JPG

Válasz küldése

Vissza: “Sztereó erősítők”