Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Schiit Mani eladó

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
El Toro
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Schiit Mani eladó

Hozzászólás Szerző: El Toro »

Úgy döntöttem inkább megtartom tartalék phonónak. Zárom.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6681

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Én ezt mind értem.
Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy ha nem tudom biztosan valamiről, hogy az aminek gondolom, akkor nem jelentem ki - ezzel (még ha akaratlanul is) megévesztve másokat. gondolkodik.gif
Sok sikert az eladáshoz!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

El Toro

Köszönöm. Valóban nem akartam megtéveszteni senkit, csak nem vagyok műszerész.

sziszifusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: sziszifusz »

Nem védeni akarom a hirdetőt ,/ nem ismerem / de szerintem nem tudja milyen a benne lévö trafó , nagyon nem is fontos .
/ Hiperszilnek tűnik./
Tehát nem akart megtéveszteni senkit , csak a toroidnak jó a piárja . :noproblemo:

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6681

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

El Toro írta:
2025.08.07., csüt. 14:03
Lehetséges :) Őszintén szólva a hangján sem sokat változtat a gyári fali tápjához képest, de sokkal kényelmesebben lehet ki-be kapcsolni vele.
Eddig o.k., de nem kellene megtéveszteni azokat akik nem vágják kapásból... gondolkodik.gif
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

El Toro

Lehetséges :) Őszintén szólva a hangján sem sokat változtat a gyári fali tápjához képest, de sokkal kényelmesebben lehet ki-be kapcsolni vele.

rookakoma
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 281

Hozzászólás Szerző: rookakoma »

Nincs torid trafó a képen.

El Toro

Schiit Mani eladó

Tisztelt Fórumtársak,

Eladóvá vált Schiit Mani phonóm, eredeti dobozával, minden tartozékával, nevemre szóló számlájával. Szép, karcmentes állapotban. Átvehető az Infoparkban, esetleg postázom is előre utalás esetén, de a személyes átvételt preferálnám. Az ára 60e forint, illetve 80e forint a képen látható toroid trafós lineáris táppal. Az érdeklődéseket privát üzenetben várom, köszönöm szépen.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”