Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Schiit Mani eladó
Re: Schiit Mani eladó
Úgy döntöttem inkább megtartom tartalék phonónak. Zárom.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6681
Én ezt mind értem.
Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy ha nem tudom biztosan valamiről, hogy az aminek gondolom, akkor nem jelentem ki - ezzel (még ha akaratlanul is) megévesztve másokat.
Sok sikert az eladáshoz!
Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy ha nem tudom biztosan valamiről, hogy az aminek gondolom, akkor nem jelentem ki - ezzel (még ha akaratlanul is) megévesztve másokat.
Sok sikert az eladáshoz!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Köszönöm. Valóban nem akartam megtéveszteni senkit, csak nem vagyok műszerész.
- sziszifusz
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
Nem védeni akarom a hirdetőt ,/ nem ismerem / de szerintem nem tudja milyen a benne lévö trafó , nagyon nem is fontos .
/ Hiperszilnek tűnik./
Tehát nem akart megtéveszteni senkit , csak a toroidnak jó a piárja .
/ Hiperszilnek tűnik./
Tehát nem akart megtéveszteni senkit , csak a toroidnak jó a piárja .

- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6681
Eddig o.k., de nem kellene megtéveszteni azokat akik nem vágják kapásból...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Lehetséges :) Őszintén szólva a hangján sem sokat változtat a gyári fali tápjához képest, de sokkal kényelmesebben lehet ki-be kapcsolni vele.
Schiit Mani eladó
Tisztelt Fórumtársak,
Eladóvá vált Schiit Mani phonóm, eredeti dobozával, minden tartozékával, nevemre szóló számlájával. Szép, karcmentes állapotban. Átvehető az Infoparkban, esetleg postázom is előre utalás esetén, de a személyes átvételt preferálnám. Az ára 60e forint, illetve 80e forint a képen látható toroid trafós lineáris táppal. Az érdeklődéseket privát üzenetben várom, köszönöm szépen.
Eladóvá vált Schiit Mani phonóm, eredeti dobozával, minden tartozékával, nevemre szóló számlájával. Szép, karcmentes állapotban. Átvehető az Infoparkban, esetleg postázom is előre utalás esetén, de a személyes átvételt preferálnám. Az ára 60e forint, illetve 80e forint a képen látható toroid trafós lineáris táppal. Az érdeklődéseket privát üzenetben várom, köszönöm szépen.