Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
TagMclaren 250 MR
Re: TagMclaren 250 MR
750000Ft. 

Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
A volt osztrák tulajdonos elmondása szerint 2007- ben ,Németországban egy audio szalonban vásárolt egy komplett TagMclaren hifi-házimozi szettet.
Ebből,sikerült megvasárolnunk,4db monoblokkott és egy 3 csatornás végfokot.
Kettő monoblokk és a 3 csatornás végfok,egy barátom rendszerébe került.
(Ennyit az "előéletröl")
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Nagyon komoly cucc, kb mennyi idősek?
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 386
650 W-os trafó, nem semmi készülék! Persze hozzá méltó hangsugárzó is kell, hogy megmutassa mit tud.
Nem az én árkategóriám, de kicsit irigylem azt a fórumtársat, aki majd hazaviszi.
Nem az én árkategóriám, de kicsit irigylem azt a fórumtársat, aki majd hazaviszi.

Az első tulaj elmondása szerint a szorítók,nem voltak opcionálisan az árban vásárláskor. Azokat külön kellett volna megvenni. Mivel banándugókat használt,nem vett szorítókat. Én is érdekesnek tartom a dolgot.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- Jozef76
- Törzsvendég
- Értékelés: 287
A hangfalkabel csatlakozó szorítók azok meg vannak mert a képen nincs rajta?
MDA kábelezés
MDA kábelezés
- prehistoric
- Nincs visszaút
- Értékelés: 118
Bitang jó cucc...
TagMclaren 250 MR
Sziasztok!
Aktív hangsugárzókra váltás miatt,eladóvá váltak TagMclaren 250 MR monoblokkjaim.
Ausztriai vásárlás,második tulajdonosa vagyok.
Makulatlan esztétikai és hibátlan műszaki állapot. Nagyon megvigyázott darabok.
255W 8Ohm, 1000W 2Ohm. 650W toroid trafó a tápellátásnak. Külön trafó a vezérlő elektronikának.
Tavirányítók,gyári tápkábelek ,gépkönyv rendelkezésre állnak.
Nagyon semleges,hangú készülékek.
Mindennemű válltozást megmutatnak a rendszerben.
Kipróbálni,meghallgatni Törökszentmiklóson lehet. Mivel a "komolyabb passzív dobozaim elkeltek,ezért Yamaha NX-E800 (annyira nem rossz hang) polcsugárzókkal tudom prezentálni a működésüket. De ha valaki elhozná a saját dobozait,annak sincs akadálya.
Ár: Fix!! 800000ft,vagy 2000€
Aktív hangsugárzókra váltás miatt,eladóvá váltak TagMclaren 250 MR monoblokkjaim.
Ausztriai vásárlás,második tulajdonosa vagyok.
Makulatlan esztétikai és hibátlan műszaki állapot. Nagyon megvigyázott darabok.
255W 8Ohm, 1000W 2Ohm. 650W toroid trafó a tápellátásnak. Külön trafó a vezérlő elektronikának.
Tavirányítók,gyári tápkábelek ,gépkönyv rendelkezésre állnak.
Nagyon semleges,hangú készülékek.
Mindennemű válltozást megmutatnak a rendszerben.
Kipróbálni,meghallgatni Törökszentmiklóson lehet. Mivel a "komolyabb passzív dobozaim elkeltek,ezért Yamaha NX-E800 (annyira nem rossz hang) polcsugárzókkal tudom prezentálni a működésüket. De ha valaki elhozná a saját dobozait,annak sincs akadálya.
Ár: Fix!! 800000ft,vagy 2000€
MDA kábelezés
MDA kábelezés