Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Smsl PA200
Re: Smsl PA200
Jegelve!
115000 Ft
130.000 Ft
Az új ára több, mint 200000 Ft, tehát a viccnek is rossz ajánlatokat kérem mellőzni.
Néhány kép és információ a készülékről:
képes sztereó módban integrált erősítőként hangerő szabályozással vagy mono módban egyszerű végerősítőként működni.
Az RCA sztereó bemeneten keresztül 2x160W 4 Ohm, míg az XLR mono bemeneten keresztül 1x400W 4 Ohm teljesítményt nyújt.
képes sztereó módban integrált erősítőként hangerő szabályozással vagy mono módban egyszerű végerősítőként működni.
Az RCA sztereó bemeneten keresztül 2x160W 4 Ohm, míg az XLR mono bemeneten keresztül 1x400W 4 Ohm teljesítményt nyújt.
Szia, privátban beszéljük meg, küldök üzenetet.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Szia,
Érdekelne a készülék Foxpost-tal küldve
Érdekelne a készülék Foxpost-tal küldve
Smsl PA200
Vadonat új ( nincs 1 hónapos ) SMSL PA200 - D-osztályú integrált sztereó és mono végerősítő.
Audiophonics-tól vettem.
Sajnos, vagy nem sajnos, nem tudom, de hirtelen jött egy továbblépési lehetőségem.
Képeket tudok küldeni, ha kell valakinek, de teljesen gyári állapot.
Helyileg Debrecen, de GLS, Foxpost mehet.
Vagy holnap Debrecen - Győr útvonalon belül megoldható személyesen.
Ár: 140.000 Ft
Tel: +36705550336
Audiophonics-tól vettem.
Sajnos, vagy nem sajnos, nem tudom, de hirtelen jött egy továbblépési lehetőségem.
Képeket tudok küldeni, ha kell valakinek, de teljesen gyári állapot.
Helyileg Debrecen, de GLS, Foxpost mehet.
Vagy holnap Debrecen - Győr útvonalon belül megoldható személyesen.
Ár: 140.000 Ft
Tel: +36705550336