Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Advantage S101 (Bladelius Thor)
Re: Advantage S101 (Bladelius Thor)
Az erosito mar egy szimpatikus forumtarsnal van meghallgatason. Ha ugy dont, hogy marad, a hirdetest zarom.
Nem kell beprogramozni, en ezt mar megtettem. Inkabb csak plusz infokent irtam, mert elem kivetelkor elveszhet a program, de az adatbazisbol ismet megtanithato. A taviranyito amugy egy Logitech Harmony 650, sokoldaloan konfiguralhato,pl az osszes eszkozomet felismerte (meda, cd lejatszo, projektor, streamer)
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 210
Üdv!bdani írta: ↑2024.12.04., szer. 12:47Eladasra kinalom ezt a brutalis sztereo erositot. Itt vettem a forumon alig egy hete. Par nap teszteles utan ugy dontottem nem tartom meg. Ennek 2 oka van, egyreszt ugy erzem a KEF Q950-hez nem passzol. Energiabol nem volt hiany (a hangeroszabalyzot nem kellet 50 fele tekerni), magaval ragado, eroteljes hang, de a KEF-et alapbol egy kicsit erosebb a melyeknel, es ugy ereztem az erosito meg erre ratett, es a ketto egyutt mar kicsit sok volt. Egy olyan hangfallal jobb part alkotnanak aminek nem tul erosek a melyei, es kell neki 100+ W csatornankent.
A masik ok mar az en balgasagom: egy olyan erositorol valtottam ami BT-kepes volt, a csalad is tudott rajta konnyeden zenet hallgatni ha kellett. Most hogy az Advantage bejott a kepbe, zenelejatszas csak a Pioneer N-50-en keresztul lehetseges, aminel kenyelmetlenebb modot streamelesre meg nem lattam![]()
Alljon itt egy kep kedvcsinalonak, egyebkent pedig az elozmenyhirdetesben minden le van irva hosszabban.
Előzmény hirdetés
2x150w 8 ohm < 0.1 % distortion
Frequency range DC -100 kHz +/- 1 dB
Input impedance 50 Kohm
1800 VA custom made, special core transformer Large capacitor bank of 80000 uF
Single-ended coupled input stage
High power output devices
Speaker terminals are the highly acclaimed WBT
Ar: 320.000 Ft
Atveheto Budapesten, XVI. keruletben
Sulya 22kg, doboza nincs meg, taviranyitoja egy Logitech tanithato univerzalis. A Logitech adatbazisaban megtalalhato a keszulekhez tartozo beallitasok.
Ez azt jelenti,hogy az új gazdájának még be kell programoznia?
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Advantage S101 (Bladelius Thor)
Eladasra kinalom ezt a brutalis sztereo erositot. Itt vettem a forumon alig egy hete. Par nap teszteles utan ugy dontottem nem tartom meg. Ennek 2 oka van, egyreszt ugy erzem a KEF Q950-hez nem passzol. Energiabol nem volt hiany (a hangeroszabalyzot nem kellet 50 fele tekerni), magaval ragado, eroteljes hang, de a KEF-et alapbol egy kicsit erosebb a melyeknel, es ugy ereztem az erosito meg erre ratett, es a ketto egyutt mar kicsit sok volt. Egy olyan hangfallal jobb part alkotnanak aminek nem tul erosek a melyei, es kell neki 100+ W csatornankent.
A masik ok mar az en balgasagom: egy olyan erositorol valtottam ami BT-kepes volt, a csalad is tudott rajta konnyeden zenet hallgatni ha kellett. Most hogy az Advantage bejott a kepbe, zenelejatszas csak a Pioneer N-50-en keresztul lehetseges, aminel kenyelmetlenebb modot streamelesre meg nem lattam
Alljon itt egy kep kedvcsinalonak, egyebkent pedig az elozmenyhirdetesben minden le van irva hosszabban.

Előzmény hirdetés
Input impedance 50 Kohm
Sulya 22kg, doboza nincs meg, taviranyitoja egy Logitech tanithato univerzalis. A Logitech adatbazisaban megtalalhato a keszulekhez tartozo beallitasok.
A masik ok mar az en balgasagom: egy olyan erositorol valtottam ami BT-kepes volt, a csalad is tudott rajta konnyeden zenet hallgatni ha kellett. Most hogy az Advantage bejott a kepbe, zenelejatszas csak a Pioneer N-50-en keresztul lehetseges, aminel kenyelmetlenebb modot streamelesre meg nem lattam

Előzmény hirdetés
Input impedance 50 Kohm