Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Electrocompaniet ECP 2 phono erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
lbl
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Re: Electrocompaniet ECP 2 phono erősítő

Hozzászólás Szerző: lbl »

Egyeztettem a hirdetett phono erősítő distributorával (Dream Audio) és megerősítette, hogy az ECP 2 és annak MKII verziója között valóban nincs szignifikáns különbség, azonban a Covid alatti alkatrészhiány miatt történt módosítás az nem helytálló információ. A forgalmazó elmondása szerint a gyártó csak a külső dizájnban történő módosítást emelte ki, a belső változtatásról nem adott információt, a közzétett műszaki paraméterekben nincs változás.

Utoljára lbl ugrasztotta előre 2024.09.20., pén. 16:06-kor.

lbl
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Electrocompaniet ECP 2 phono erősítő

Hozzászólás Szerző: lbl »

Eladó egy keveset használ hibátlan, gyakorlatilag új állapotú Electrocompaniet ECP 2 phono erősítő. A készüléket újonnan vásároltam első tulajdonosa vagyok. Az előlapról még a gyári fólia sem került levételre. A teljes gyári csomagolás (leírás, dupla doboz) rendelkezésre áll, így igény esetén a postázás is megoldható. Rendkívül jól illeszthető a phono erősítő ezért, szinte bármilyen (MM vagy MC) hangszedőhöz társítható. A hangjára sem lehet panasz, nagyon részlet gazdag megjelenítésre képes, mely miatt szerintem árkategóriájában is nagyon jó vételnek számít. Csak nagyon jelentős anyagi ráfordítással, többszőrös áron tudtam felfelé fejleszteni. Az MKII fejtegetésbe nem szeretnék belemenni, technikailag gyakorlatilag ugyan az felépítés, minden műszaki paraméter ugyanaz, küllemben van némi minimális változás (ezen a logó világít, az MKII vezión egy led, az MKII-n aranyszínű csavarok vannak az előlapon kb. ennyi). Egyes vélemények szerint a Covid alatti alkatrész ellátási hiányok miatt volt kénytelen cserélni a gyártó néhány összetevőt és ez miatt alakult ki az MKII verzió.
A most kapható műszaki paramétere szerint teljesen megegyező MKII verzió új ára: 960.000 Ft. A hirdetett hibátlan állapotú phono erősítő eladási ára: 460.000,- Ft. Érdeklődni a 30/6424973 telefonszámon lehet.
Csatolmányok
7.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”