Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Magnum IA 170 sztereó erősítő eladó
- Fousek
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Magnum IA 170 sztereó erősítő eladó
Kedves Fórumtársak! Alku nélkül kelt el a Magnum. A számomra megnyugtató, hogy új gazdája jól ismeri, és szereti.
- Fousek
A Magnum IA170 erősítő Érden található, és egyeztetés után a személyes átvételt preferálom.
- Fousek
Kedves hifike!
Első alkalommal hirdetek itt, eddig csak kerestem a fórumban. Bár átfutottam a szabályzatot, elkerülte a figyelmem az ár megadása, köszönöm a felvilágosítást. Egy fórum bejegyzésben adhatok árat, vagy tudom szerkeszteni a hirdetésemet? (ez utóbbi lehetőséget ugyan nem találtam meg...) Addig is, amíg megnézem a fórumszabályzatot, itt is megadom az árat, 90.000 Ft-ért hirdetem meg a Magnum IA170 erősítőmet.
Első alkalommal hirdetek itt, eddig csak kerestem a fórumban. Bár átfutottam a szabályzatot, elkerülte a figyelmem az ár megadása, köszönöm a felvilágosítást. Egy fórum bejegyzésben adhatok árat, vagy tudom szerkeszteni a hirdetésemet? (ez utóbbi lehetőséget ugyan nem találtam meg...) Addig is, amíg megnézem a fórumszabályzatot, itt is megadom az árat, 90.000 Ft-ért hirdetem meg a Magnum IA170 erősítőmet.
Tisztelt Fousek kolléga! Az árat kötelező megadni, ahogyan a települést is! Csak szólok mielőtt törlésre kerül a hirdetés....
- Fousek
Magnum IA 170 sztereó erősítő eladó
Meghirdettem a Vaterán 3385176818 termékkóddal.
Új gazdát keresek sok örömöt adó angol gyártmányú, minőségi Magnum IA170 sztereó integrált erősítőmnek. Azoknak ajánlom, akiknek fontos a magas hanghűségű zenehallgatás, ugyanakkor nem akarnak több százezer forintot költeni. Eredeti dobozaiban, leírásával várja új tulajdonosát. Sajnos a hallásom gyengülése miatt kell elköszönnöm tőle. Egyúttal eladom Nad 5120 lemezjátszómat, a fogalommá vált Rút Kiskacsát is. Ha valaki komplett rendszert építene az újra divatossá vált hanglemezek lejátszására, az megtalálja a hirdetéseim között.
Az erősítő állapota, és tulajdonságai:
• Megvigyázott, kitűnő műszaki, és esztétikai állapotban van. Csak a fotózás fényviszonyai között tűnt fel néhány apró kopás. A mellékelt fotók egyikén bemutatom.
• Eredeti dobozaiban, leírásával.
• Minőségi, angol gyártmány. Ritkán válnak meg tőle. Colin Wonfor neves konstruktőr, és Anthony Relph, a Rega alapítótársa által létrehozott AC Magnum LTD gyártotta.
• Hosszan hallgatható meleg hangja van, emiatt sosem volt fárasztó.
• Kiemelkedő a hirtelen dinamikai ugrások, tranziensek robbanékony visszaadásában.
• Megfelelő egyensúly, jó basszusátvitel, és élvezetes zeneiség jellemzi.
• Elegendő hangerő tartaléka van a fájdalomküszöb meghaladásához is. (75m3-es szobában).
• MM Phono bemenet az újra felfutó hanglemez hallgatáshoz. (100 $ ártöbbletet jelentett annak idején)
• Bi-Wire lehetősége a hang további javítására.
• A hátoldali csatlakozók felirata fejjel lefelé is megjelenik, hogy a készülék felé hajolva is olvashatóak legyenek (mint pl. a Cambridge készülékeken).
• Nincs hangszínszabályozó a minél tisztább jelút érdekében.
• Távirányító nem készült hozzá.
Technikai adatok:
• Hangszóró-csatlakozók: 4 pár. Kettős kábelezés (Bi-wire) lehetősége a hangminőség további javítása érdekében.
• Kimenő teljesítmény max.: 4/8 Ohmon 70/140W RMS, javasolt 6-20 Ohm
• Fejhallgató kimenet: 60 Ohm
• Lemezjátszó bemenet: MM
• A többi bemenet a képeken, paramétereik a szokásosak
• Némító kapcsoló
• Mono kapcsoló a lemezgyűjtemény régi felvételeihez
• Monitor kapcsoló
• Fekete színű (ez anno +70 $ volt)
• Méretek szél/mély/mag: 430:230X70 mm
• Súly: 5 Kg
Az alábbi linken Magnum IA170 tulajdonosok nyilatkoznak. Közös érdekességük, hogy nem eladni akarnak, csak az örömüket osztják meg.
http://www.audioreview.com/product/ampl ... ia170.html
Érdeklődni lehet a +3620348 ötvenöt huszonkettő számon lehet.
Új gazdát keresek sok örömöt adó angol gyártmányú, minőségi Magnum IA170 sztereó integrált erősítőmnek. Azoknak ajánlom, akiknek fontos a magas hanghűségű zenehallgatás, ugyanakkor nem akarnak több százezer forintot költeni. Eredeti dobozaiban, leírásával várja új tulajdonosát. Sajnos a hallásom gyengülése miatt kell elköszönnöm tőle. Egyúttal eladom Nad 5120 lemezjátszómat, a fogalommá vált Rút Kiskacsát is. Ha valaki komplett rendszert építene az újra divatossá vált hanglemezek lejátszására, az megtalálja a hirdetéseim között.
Az erősítő állapota, és tulajdonságai:
• Megvigyázott, kitűnő műszaki, és esztétikai állapotban van. Csak a fotózás fényviszonyai között tűnt fel néhány apró kopás. A mellékelt fotók egyikén bemutatom.
• Eredeti dobozaiban, leírásával.
• Minőségi, angol gyártmány. Ritkán válnak meg tőle. Colin Wonfor neves konstruktőr, és Anthony Relph, a Rega alapítótársa által létrehozott AC Magnum LTD gyártotta.
• Hosszan hallgatható meleg hangja van, emiatt sosem volt fárasztó.
• Kiemelkedő a hirtelen dinamikai ugrások, tranziensek robbanékony visszaadásában.
• Megfelelő egyensúly, jó basszusátvitel, és élvezetes zeneiség jellemzi.
• Elegendő hangerő tartaléka van a fájdalomküszöb meghaladásához is. (75m3-es szobában).
• MM Phono bemenet az újra felfutó hanglemez hallgatáshoz. (100 $ ártöbbletet jelentett annak idején)
• Bi-Wire lehetősége a hang további javítására.
• A hátoldali csatlakozók felirata fejjel lefelé is megjelenik, hogy a készülék felé hajolva is olvashatóak legyenek (mint pl. a Cambridge készülékeken).
• Nincs hangszínszabályozó a minél tisztább jelút érdekében.
• Távirányító nem készült hozzá.
Technikai adatok:
• Hangszóró-csatlakozók: 4 pár. Kettős kábelezés (Bi-wire) lehetősége a hangminőség további javítása érdekében.
• Kimenő teljesítmény max.: 4/8 Ohmon 70/140W RMS, javasolt 6-20 Ohm
• Fejhallgató kimenet: 60 Ohm
• Lemezjátszó bemenet: MM
• A többi bemenet a képeken, paramétereik a szokásosak
• Némító kapcsoló
• Mono kapcsoló a lemezgyűjtemény régi felvételeihez
• Monitor kapcsoló
• Fekete színű (ez anno +70 $ volt)
• Méretek szél/mély/mag: 430:230X70 mm
• Súly: 5 Kg
Az alábbi linken Magnum IA170 tulajdonosok nyilatkoznak. Közös érdekességük, hogy nem eladni akarnak, csak az örömüket osztják meg.
http://www.audioreview.com/product/ampl ... ia170.html
Érdeklődni lehet a +3620348 ötvenöt huszonkettő számon lehet.
- Csatolmányok