Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Musical Fidelity A1

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1673

Re: Musical Fidelity A1

Hozzászólás Szerző: viri »

Volt szerencsém nekem is hozzá, és én is adnék neki egy ajánlást :)
Ezen az áron szerintem ez a hang, egy baromi jó vétel. Nem véletlenül élesztették újra azt a régi A1-et!
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

Zozi770
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 96

Re: Musical Fidelity A1

Hozzászólás Szerző: Zozi770 »

Sikerült nekem is hozzájutnom egy ilyen jó kis erősítőhöz! Nálam az M6si-t váltotta le, a kis Rogers hajtására. Érdekes, hogy a 220w-hoz képest sem tűnik gyengének, sem dinamikában, sem testben!
Hosszan hallgatható hang!
Csak ajánlani tudom! Aki ilyen erősítőn gondolkodik, az ne habozzon! 36_1_11.gif

Burgerrecords
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 26

Musical Fidelity A1

Hozzászólás Szerző: Burgerrecords »

Sziasztok, eladóvá vált a zenélő legenda: Musical Fidelity A1 erősitőnek a vadiúj rebootja, vagyis a kortárs kiadása!. Musical Fidelity visszahozta, azonos design-al, egy kevés műszaki upgraddel, hibátlan, teljesen újszerú állapotban.
"Először 1985-ben adták ki, és gyorsan hírnevet szerzett azzal, hogy az akkori legizmosabb hangsugárzók meghajtása abszolút egy vadállat volt, pedig valójában egy meglehetősen alacsony teljesítményű integrált erősítő volt. De: mindezt tisztán A osztályban végezte, kiváló szakértelemmel kialakított diszkrét szimmetrikus áramköri topológiával, és csak a legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával. Az A1 megmutatta az embereknek, hogy az erősítők nem csak nagy teljesítményt jelentenek."
Tényleg félelmetesen jó hangja van, nem szoktam hírdetésekben idézni, de az alábbi hifi review-ek tényleg valósak :)
"Így kell szólnia a zenének – Az új A1 elvarázsolt egy hihetetlen koherens, színes és természetes hangzás nagy kohézió a ennyi pénzért, a jó csöves erősítőkre emlékeztet."

"Ez az igazi megfizethető ezotéria...tekintélyes teljesítményt kínál és ezt nehéz megverni három, négy vagy talán ötszörös az árú erősítővel."

"A 2023-as modell kitartóan ragaszkodik az eredeti A1-hez, meleg és részletgazdag hangzás, pontosan az amit várhatsz egy kiváló A osztályú erősítőtől."

"A krémesen színes zenei reprodukció kiemelkedő minőségű, rendkívül finom, ritkán hallható részletesség és kifejezőkészség még ami előjön."
Budapesten lakik, doboza és tartozékai (távírányító) természetesen megvannak. 450e Ft.

Sok idézet után, jöhetnek a saját képek :)
Unknown-7.jpg
Unknown-6.jpg
Unknown-5.jpg
Unknown-4.jpg

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”