Szia
Életkora?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Musical Fidelity M6Si500
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 14
Re: Musical Fidelity M6Si500
és az igért képek. Az ára pedig 999e Ft-ra változott.
-
- Nincs visszaút
Re: Musical Fidelity M6Si500
pedig szépen lefotoztam.. napokban tényleg rakok már fel :) Az árról beszélhetünk még, ha komoly érdeklődő vagy!.
-
- Nincs visszaút
Musical Fidelity M6Si500
Eladóvá vált egy makulátlan állapotú Musical Fidelity M6Si500 erősítő fekete színben. A készülék minden szempontból tökéletes, karcmentes, dobozában és összestartozékával, tényleg mint az új!!
A helyzet, hogy hatalmas MF rajongóként nagyjából a legtöbb készüléküket már végigpróbáltam és használtam nagy örömmel, de sajnos most kicsit túl vállaltam magam méretben és rájöttem, hogy nekem a 6-os bőven elég. Kérdést megelőzve: igen sokkal jobb és komolyabb mint a "sima" M6si, mindenképp megéri a különbséget, nagyobb erő, még jobb hang (nem mintha a sima 6 kutya lenne :), de egyszerűen túl nagy a picurka zene szobámba :( Így most el kell engednem, de valaki biztos hogy nagyon jól jár vele és többet mást nem is akar majd
Állapotára való tekintettel legyen az irányára 1,1m Ft és jelenleg Budapesten található. Napokban körbe fotózom és a képekkel újra jelentkezem. Köszi, hogy benéztél.
A helyzet, hogy hatalmas MF rajongóként nagyjából a legtöbb készüléküket már végigpróbáltam és használtam nagy örömmel, de sajnos most kicsit túl vállaltam magam méretben és rájöttem, hogy nekem a 6-os bőven elég. Kérdést megelőzve: igen sokkal jobb és komolyabb mint a "sima" M6si, mindenképp megéri a különbséget, nagyobb erő, még jobb hang (nem mintha a sima 6 kutya lenne :), de egyszerűen túl nagy a picurka zene szobámba :( Így most el kell engednem, de valaki biztos hogy nagyon jól jár vele és többet mást nem is akar majd

Állapotára való tekintettel legyen az irányára 1,1m Ft és jelenleg Budapesten található. Napokban körbe fotózom és a képekkel újra jelentkezem. Köszi, hogy benéztél.