Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Arcam SA10 sztereó integrált erősítő

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
stevmlr
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Re: Arcam SA10 sztereó integrált erősítő

Hozzászólás Szerző: stevmlr »

stevmlr
Értékelés: 1

Arcam SA10 sztereó integrált erősítő

Hozzászólás Szerző: stevmlr »

Üdv,

Eladó egy Arcam SA10 sztereó integrált erősítő eredeti dobozában papírokkal, garanciával. 3 éve vásárolt (2020 december), a gyártó 5 év garanciát vállal ezekre a készülékekre, de ilyen minőségű erősítővel nem hiszem hogy a következő évtizedben probléma lenne. Hangerő tekerőjén és az előlap tetején egy apró karc található, ami egy hasonló színű matricával könnyedén elfedhető, ezen kívül hibátlan a készülék.

A hangja rendkívül kellemes, jelenleg egy Monitor Audio Gold polcsugárzóval van párosítva amit gyönyörűen meghajt. SA30-ra lesz a csere, de ha nem sikerült volna kivételesen jó áron beszereznem egyet akkor biztos vagyok benne hogy maradna. Hegel erősítővel tudtam összehasonlítani, ahhoz képest szerintem jobban szól, a külföldi fórumokon is hasonló tapasztalatokat osztanak meg. Precíz, nagyon szép térrel és feszes, pörgős basszussal. Egy Audioquest Optikai kábelt tudok mellékelni, ha tv-vel is szeretnéd összekötni.

Pécsen megtekinthető és átvehető, GLS-el küldeni is tudom masszív gyári csomagolásában. Kérdés esetén kérlek ezen a számon keress: +36303500385

Irányár: 179.990Ft

Köszönöm és további szép napot,
Üdvözlettel,
István

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”