Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Smsl A6 - beépített DAC
- Speter
- Törzsvendég
- Értékelés: 268
Re: Smsl A6 - beépített DAC
Alkudni lehet, eladni szeretném, nem árulgatni. 

Lexicon MC-10; HTPC-Intel-AMD; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; NAD C272; Nobsound előfok; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA kábelezés; AudioQuest; Isotek Aquarius, Polaris; Hivox Alces; Synergistic Research; Isoacoustic;
- Speter
- Törzsvendég
Szia!
Nekem nem voltak analog sztereó erősítőim abban az irodai rendszerben, amiben használtam, csak digitális, és kb mindegyik más hangfallal, így nem tudok válaszolni neked.
Üdv
Nekem nem voltak analog sztereó erősítőim abban az irodai rendszerben, amiben használtam, csak digitális, és kb mindegyik más hangfallal, így nem tudok válaszolni neked.
Üdv
Lexicon MC-10; HTPC-Intel-AMD; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; NAD C272; Nobsound előfok; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA kábelezés; AudioQuest; Isotek Aquarius, Polaris; Hivox Alces; Synergistic Research; Isoacoustic;
- darmah
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Szia,hova tennéd ha egy analog erösitövel hoznád kb egy kategoriába...pl a Marantzhoz képest vagy pedig a te korábbi erösitöidhez képest....Tibor
- Speter
- Törzsvendég
Smsl A6 - beépített DAC
Eladó a címben említett sztereó erősítő és mindenes egyben.
Kompakt és mégis van benne erő és minden ami kelhet.
Garancia már nincs rá, 2021.10. havi vásárlás, a Muzix audiónál.
Dobozában, minden kiegészítőjével, számlájával.
Két kisebb sérülés látható rajta, már Én is így vettem, a bal oldalán és a tetején a hátulja felé, ezek látszanak a képeken, de nem vészesek.
Egy teszt róla, ami megállja a helyét.
https://www.av-online.hu/hifi/smsl-a6-s ... teszt_3478
Ára 120.000 Ft lenne, amiben az esetleges Foxpost ár benne lehet.
Átvehető a IX. és a XIII. kerületekben.
GLS, DPD, Foxpost lehetséges, előreutalás esetén.
Kompakt és mégis van benne erő és minden ami kelhet.
Garancia már nincs rá, 2021.10. havi vásárlás, a Muzix audiónál.
Dobozában, minden kiegészítőjével, számlájával.
Két kisebb sérülés látható rajta, már Én is így vettem, a bal oldalán és a tetején a hátulja felé, ezek látszanak a képeken, de nem vészesek.
Egy teszt róla, ami megállja a helyét.
https://www.av-online.hu/hifi/smsl-a6-s ... teszt_3478
Ára 120.000 Ft lenne, amiben az esetleges Foxpost ár benne lehet.
Átvehető a IX. és a XIII. kerületekben.
GLS, DPD, Foxpost lehetséges, előreutalás esetén.