Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Simaudio Moon i3.3(xlr,phono,dac)
Re: Simaudio Moon i3.3(xlr,phono,dac)
Lezárom,mielőtt valakinek fájna,hogy fenn van a hirdetés.
530e ft,ennyiért szerintem nagyon jó hang.
Legyen 550 e ft
Egy kis kanadai jóságot valakinek?
Egy kis kedvcsináló ehhez a jóképű kanadaihoz.
"Az i3.3 erősítő része 100 Wpc-t ad le 8 ohmos terhelésnél és 200 W-ot 4 ohmosnál, ezeket a teljesítményeket az erősítő A/B osztályú előfeszítéssel történő működtetésével érik el. Mindazonáltal csúcskategóriás hajlamaihoz híven a Simaudio az i3.3-at úgy döntötte, hogy az első 5 wattos teljesítményét teljes A osztályban adja le."
"Az i3.3 erősítő része 100 Wpc-t ad le 8 ohmos terhelésnél és 200 W-ot 4 ohmosnál, ezeket a teljesítményeket az erősítő A/B osztályú előfeszítéssel történő működtetésével érik el. Mindazonáltal csúcskategóriás hajlamaihoz híven a Simaudio az i3.3-at úgy döntötte, hogy az első 5 wattos teljesítményét teljes A osztályban adja le."
Simaudio Moon i3.3(xlr,phono,dac)
Nagyon szép állapotban lévő példány,a legmagasabb felszereltséggel.
A márkát gondolom nem kell bemutatni,bár itthon kevésbé felkapott,de jópár nagy nevet megszorongat minden tekintetben.Természetesen az eredeti táv is megvan hozzá,és hibátlanul működik a készülék.Egy méretben stimmelő Arcam dobozt tudok adni hozzá,amivel kaptam.
Pápán található a készülék,próba is lehetséges.
Ára 580e ft
A márkát gondolom nem kell bemutatni,bár itthon kevésbé felkapott,de jópár nagy nevet megszorongat minden tekintetben.Természetesen az eredeti táv is megvan hozzá,és hibátlanul működik a készülék.Egy méretben stimmelő Arcam dobozt tudok adni hozzá,amivel kaptam.
Pápán található a készülék,próba is lehetséges.
Ára 580e ft